Mi az az öt dolog, amire szükséged van ahhoz, hogy felhőtlenül boldog legyél?
1, egészség (nekem ide tartozik sok minden, hogy ne legyen pl. súlyfeleslegem sem, stb.)
2, boldog család (tehát a családtagjaim is boldogok legyenek)
3, szerető társ (aki szintén boldog mellettem)
4, pénz (nem kellenek luxusdolgok, csak hogy ne kelljen minden nap a pénzen aggódni)
5, önmegvalósítás (ebbe is sok dolog tartozik, pl. célok, amikért harcolhatok, munkában, otthon siker, spiritualistás, stb.)
Neked kérdező?
1. a céljaim elérése: külföldi tanulás, majd munka egy befogadó környezetben (magyarán ahol nem néznek büdös magyarnak, mint sok helyen)
2. egy szerető család - ami jelenleg nincs meg
3. jó barátok - ami szintén nincs meg
4. egészség és egészséges életmód ezzel - amit jelenleg nem tudok tartani és öröklött, gyógyíthatatlan betegségeim is vannak
5. anyagi stabilitás, hogy számíthassak arra, mi lesz holnap, a jövő héten stb. és ne kelljen folyamatosan aggódnom a bizonytalanság miatt
1. számomra fontos emberek (család és barátok)
2. munka, amit megbecsülnek és meg is fizetnek
3. egészség
4. tanulás (mármint folyamatos tanulás, nem csak az iskolára gondolok, hanem annak lehetősége, hogy képezzem magam)
5. nyugodt életkörülmények
Köszönöm a válaszokat, természetesen jöhetnek még:) Nekem is hasonlóak, mint itt sokaknak:
- egészség
- boldog, gondtalan családi élet
- szintén boldog párkapcsolat
- olyan munka, amit szeretek csinálni
- anyagi jólét - nem feltétlenül milliók, csak ne kelljen folyamatosan a pénzügyeken agyalni
Anyagi jólét
Sikeres orvos lehessek
Egy kutya
A legjobb barátnőim
Egészség
igaz barátok
tehetségem kinyílvánítása
finom ételek
egy külön szoba
érzékszerveim
1. Otthon
2. Rendes jövedelem, lehetőleg munkáért, elegendő szabadidőt garantálva
3. Család
4. Béke
5. Szeretet
Hát, lássuk csak:
1. Egy szerető társ (hálistennek megvan)
2. Egészség (hálistennek ez is)
3. Biztonság (na ez már szeretett kis országunkról nem mindig mondható el)
4. Pénz (igen, sok pénz. hiába álszenteskedtek, hogy a pénz nem boldogít meg stb, de azért sokkal jobb egy Merciben szomorkodni, mint a biciklin)
5. Coronita (ez az egyetlen dolog amire magyarként büszke vagyok.. miénk a Coronita :PPP)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!