Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szükséged van barátokra? Van...

Szükséged van barátokra? Van olyan ember, akinek nincs?

Figyelt kérdés

Nekem nem hiányoznak, a barátommal 100%osan ismerjük egymást, mindent megbeszélünk.. :)

Sajnos más emberekkel nem jövök ki olyan jól, inkább hanyagolom mostmár őket..

Ti hogy álltok ezzel?

16/L

2011. jan. 3. 13:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nekem sincs úgy igazi barátom bár nekem néha hiányzik.

Voltam már így ahogy te volt egy barátom 4évet jártunk vége lett és egyedül maradtam szóval akkor nagyon rossz volt, vigyázz nehogy elkövesd a hibámat

2011. jan. 3. 14:03
 2/18 A kérdező kommentje:
Csak vele tudok elbeszélgetni, 5 éve ismerem, másokkal 10 percnél tovább nem megy..
2011. jan. 3. 14:03
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem kellenének barátok, de gyökér vagyok és kevesen viselnek el, illetve én is kevés embert viselek el körülöttem. :S 26/F
2011. jan. 3. 14:04
 4/18 anonim ***** válasza:

Egy barátom van, akivel igazán jól megértjük egymást, rajta kívül még itt a párom is, aki egyben a legjobb barátom is és anyukám, akit szintén a barátomnak is tartok. Hozzájuk bármikor fordulhatok és bármit megbeszélhetek.

Vannak még haverok, akikkel néha eljárunk szórakozni, de az más. Igazából soha nem voltam egy barátkozó típus és nem is nagyon igényeltem, hogy sok ember legyen körülöttem.

2011. jan. 3. 14:08
 5/18 A kérdező kommentje:
Tudom, én is kevés embert viselek el.. Számomra sok ember idegesítő nagyon.. :)
2011. jan. 3. 14:08
 6/18 anonim ***** válasza:
nekem nincsenek barátaim,max néhány haver.szükségem lenne arra,hogy valakiben megbízhassak,mindig tudjak rá számítani,meghallgasson.meg úgy igazán a barátom legyen.. sok ember volt,akiről azt hittem,hogy talán ő igaz barát lesz,de mind kihasznált vagy épp elzüllött.. de még azért reménykedem :D
2011. jan. 3. 14:09
 7/18 anonim ***** válasza:

Nekem sincsenek barátaim és nem is hiányoznak. Végül is jól kijövök az emberekkel, kedves vagyok velük meg minden, de hiába próbálok beszélgetni, nincs témám velük, pár percnél tovább nem tudok beszélgetni. Szóval az emberekhez való viszonyom jó, de barátaim nincsenek. A barátok meg szerintem arra valók lennének, hogy elmondhass nekik bármit, és ők megtartsák a titkodat, de én eleve nem tudok megbízni az emberekben, magamban tartok mindent.

Nincs szükségem barátokra, jó nekem egyedül.

2011. jan. 3. 14:12
 8/18 anonim ***** válasza:

Nekem van párom, akit a legjobb barátomnak tekintek, mindenek előtt Vele beszélek meg mindent, hozzá fordulok örömömben, bánatomban, de barátok nélkül azért megbolondulnék.

Van egy olyan barátnőm aki olyan mint a testvérem, annyira szeretem. Vele mindent megtudok beszélni, nagyokat kacagni, szakmai dolgokban is ott van ő is.

Aztán van egy gyerekkori barátnőm akivel 5 éves korom óta ismerjük egymást. És van még egy lány akivel nagyokat beszélgetek. Mellettük még vannak haverok, jó ismerősök akikhez szintén tartok.

A párom a párom és a barátaim a barátaim. mindenkinek szükség van barátokra.

2o-L

2011. jan. 3. 14:14
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem mindenképp szükségem van társra, teljesen mindegy, hogy ez egy pasi, vagy egy barátnő, vagy testvér, vagy ki ő nekem... az mindegy, csak társ legyen.
2011. jan. 3. 14:16
 10/18 anonim ***** válasza:

nincs barátnőm,antiszociális vagyok...

sajnos nem tudok beszélgetni sem,ez van:(

L/24

2011. jan. 3. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!