Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szükséged van barátokra? Van...

Szükséged van barátokra? Van olyan ember, akinek nincs?

Figyelt kérdés

Nekem nem hiányoznak, a barátommal 100%osan ismerjük egymást, mindent megbeszélünk.. :)

Sajnos más emberekkel nem jövök ki olyan jól, inkább hanyagolom mostmár őket..

Ti hogy álltok ezzel?

16/L

2011. jan. 3. 13:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Én se bízok meg bennük, nem is mondok el nekik mindent.

Nekem tökre elég a barátom, vele tényleg mindent meg lehet beszélni. Együtt sírunk, nevetünk.. :)

2011. jan. 3. 14:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is antiszociális vagyok,de azért valakire szükségem van,hogy ne legyen egyedül,sajnos öcsém kicsi még, a szüleimmel nem tudtam soha megbeszélni semmit.Ha anyámnak elmondtam valamelyik problémámat,kigúnyolt...De volt amikor engem hibáztatott érte...
2011. jan. 3. 14:21
 13/18 anonim ***** válasza:
legyek
2011. jan. 3. 14:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Nincsenek barátaim, valamiért nem bírom elviselni az embereket...

Akit pedig mégis, akivel nagyon is jól éreztem magam, akit nem untam meg pár óra vagy nap után, ő pedig nincs velem :(

Így jártam.

2011. jan. 3. 15:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Pár napja azt mondtam volna, hogy nincs szükségem barátokra, mert jó nekem a párommal, mindent meg tudunk beszélni. A többiek csak haverok, de ha nem lennének nem hiányoznának.

De elvesztettem valakit. Egy havernak hitt kisgyerekkori jó barátot, aki nagyon hiányzik. Ha belegondolok volt olyan dolog, amit csak vele tudtam megbeszélni. Mindig meghallgatott és megmondta a véleményét. Ha hülyeséget csináltam, ő (meg egy barátnőm) szólt, hogy nem kéne.

Átértékeltem a kapcsolataimat és rájöttem, hogy folyton változnak a haverok az életemben, de ketten mindig jelen vannak. A legjobb barátnőm és az elvesztett barát, akikre nagy szükségem van(lenne).

18/L

2011. jan. 3. 15:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Igaz én 10 évvel idősebb vagyok tőled, így mondhatom talán tapasztaltabb is a barátok terén. Eleinte sok barátom volt mikor még suliba jártam. Aztán iskola után is a munkahelyemen. Aztán elköltöztem külföldre és hiába írtam nekik, többet nem válaszolt egyik sem. Egyik sem hiányzik igazán és itt nem is keresem senki társaságát.

Van párom, meg macskám. Ez ki is elégíti a barátokkal kapcsolatos témakört esetemben.

2011. jan. 3. 16:26
 17/18 anonim ***** válasza:

utolsónak

igen,nálam is ez volt,hogy kikerültünk az iskolából és onnantól kezdve volt nincs barátság...

én még erőltettem,aztán rájöttem hogy egyoldalú a dolog,fájdalmas volt a felismerés,de el kellett fogadnom.

Az egész világ ilyen elidegenedett (Kafka nyomán)

L/24

2011. jan. 3. 17:55
 18/18 anonim ***** válasza:

nekem sincsenek barátaim:S viszont már nagyon hiányozna néhány igaz barát..mert eddig mindig csalódnom kellett..meg most már úgy vagyok h kicsit nehezen barátkozom..

17/L

2011. jan. 3. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!