Társasházban lakó öntörvényű demoralizáló lakót hogy lehet tisztességesebb viselkedésre bírni?
nekünk is van egy hasonló kedves szomszédunk. tenni nem sokmindent tudsz vele, hiszen övé a lakás, ameddig fizikálisan nem csinál olyat, ami törvénybe ütközik, addig az Isten se állítja le.
sajnos már nem lehet igazán ép az elméje, ha így viselkedik, tehát meggyőzni sem tudod arról, h mi lenne a helyes.
meg kell várni szép csendben míg elpatkol...
végezzétek ki
a kutyának nem fog hiányozni
le lehet pontozni, de mindenkinek jobb lenne így.
Sajnos, más hasonló esetről is hallani-olvasni nem egyszer.
Az a baj, hogy az illetékesek se tudnak sok mindent tenni: olvastam már az egyik jogi / azon belül szomszédokkal kapcsolatos fórumon / olyat, hogy egy tömbházban lakó néni elmebajos volt, démonokat kergetett, éjnek idején verte a radiátort, dübörgött, zörgött, a szomszédokkal problémázott. A gyámja / vagy rokona / nem sokat törődött vele, a hatóságokat a ház lakói hiába hívták ki, mert mindig egy "aranyos nénike" nyitott nekik ajtót, akinek úgymond kutya baja.
Legjobb lenne a családtagokkal konzultálni, hátha tudnak tenni valamit...
Akár ide is beírhattad volna ezt a sztorit, amúgy is haldoklik ez a blog: [link]
Én sokat olvastam belőle, sok a szomszédos történet, noha eredetileg nem annak szánták ezt az oldalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!