Mi van, ha az alattam lakó hangoskodással vádol?
Isten a tanúm rá, hogy mindig csendesek vagyunk. 4en élünk a lakásban, igaz fiatalok vagyunk, de soha buli, zajongás vagy ilyesmi nem volt. nem dübörgünk, nem dobálózunk. ám az alattunk lakó öregasszony egyfolytában piszkál, feljön minden szarért. nemrég a jó öreg panel jó öreg vezetékei majdnem ránkgyulladtak, ezért a párom azonnal nekiállt a javításnak, ami járt hanggal(lebontotta a biztosítéktábla körüli szekrényrészt). már jött is fel szólni, hiába mondtuk, hogy meg kell csinálni, csak dühöngött. tegnap pedig kórházba került a nővérem, mert terhes és vérzett, mindegy, nem is ez a lényeg. gyorsan elmentünk az unohahúgomért, aki 3 éves, mert a tesóm férje a npvérem mellett akart lenni és nem tudta másra bízni. el kellett hoznunk a kiságyát(sajna csak egy van neki és csak abban alszik el), így azt össze kellett raknunk idehaza, nem tudom menniy hangja volt, valamenyni biztos. utána pedig az unokahúgom hisztizett, mert az anyukáját akarta, nem mondom hogy nem hangoskodott, ütögette a szekrényt, de már fáradt volt, hisztis, félt is, hiszen mindenki kétségbe volt esve körülötte, stb, nagy nehezn lenyugtattam. nah, akkor nem jött fel, de mikor ledobtam a szemetet hallottam, hogy azt mondja vkinek, hogy:amikor szólok csak néznek.
a krületben csendrendelet van és attól félek, hogy feljelent vagy rámhívja a rendőrséget, ha hall valamit. ez reális? nem voltam még ilyen helyzetben és félek, hogy megbüntetnek vagy bevisz a rendőrdég, ilyesmi. köszi
szerintem nagyon unatkozik a vén szipirtyó
békés megoldás létezik?
mondjuk egyszer csak viszel neki egy tál süteményt, és hetente egy délutánt rászántok, hogy nyugodtabban élhessetek? Vállaljátok a kínok kínját és felváltva beszélgethetnétek vele, hátha kicsit lefoglalja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!