"Ha mind egy kupacba szórhatnánk a problémáinkat és látnánk másokét is, visszanyúlnánk a sajátunkért" Neked mi a legnagyobb problémád?
Nincs fűtés a fürdőszobánkban, befagy a s.ggem minden egyes zuhanyzásnál. Nem lehet rendes magyar paprikát kapni, a kaliforniait és társait utálom, fél éve nem ettem egy jó vajaskenyeret paprikával. A párommal képtelenség beszélgetni, gyakorlatilag csak szex van, semmi más.
Pillanatnyilag ezek. Ne legyenek nagyobbak.
22 évesen gyerekként kezelnek, a mostohaanyám szinte naponta megaláz, ki nem állhatja, hogy itt lakok. Utasítgat, irányít (mindenkit), beleköt, utánam csinál dolgokat.
Édesapám le se sz.r, de erőlteti h maradjak, merth milyen remek az életem.
Anorexiás vagyok, aztán most bulimia ellen küzdök, szal remek...
Nem keresek annyit, hogy külön tudjak költözni anyuéktól - anélkül hogy le kelljen mondanom olyan extra dolgokról mint egészséges táplálkozás, műköröm, edzőterem stb. Szívből remélem, hogy soha nem lesz nagyobb gondom az életben, mert ez gyakorlatilag semmi.
22/l
Én már régen megállapítottam, hogy 3 nagy keresztem van az életben: 1. az önkifejezés
2. a hülye emberek
3. a német nyelv:D
Egyébként az a bajom, hogy tudom magamról, hogy zseni vagyok, tudom, hogy iszonyú nagy potenciál van bennem, de nincs egy "mentorom", aki támogasson és elszigetelt vagyok szociálisa. Nem tudok normális kapcsolatokat kialakítani, nem tudom magam elismertetni másokkal, egyedül maradtam a nagy agyammal. Nem tudok központi szerepbe kerülni és nem tudok barátnőt szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!