"Ha mind egy kupacba szórhatnánk a problémáinkat és látnánk másokét is, visszanyúlnánk a sajátunkért" Neked mi a legnagyobb problémád?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 00:53
1/16 anonim válasza:
Nincs hol laknom, egy kis apartmanban élek fél hónapja a kiscsaládommal szinte semmi pénzből :(
2/16 anonim válasza:
az apám a legnagyobb problémám, és én a közhellyel ellentétben szívesen cserélnék egy nem alkoholista idegbeteg ember bajára
3/16 anonim válasza:
Hiányzik a barátom, de majd csak pénteken láthatom újra. Ja, és semmit nem tanultam még, úgyhogy holnap egész nap tanulhatok. Örülök ezeknek, most szerencsére minden oké körülöttem. Nagyobb problémáim soha ne legyenek.
4/16 anonim válasza:
Én bárkivel cserélnék, akinek probléma, hogy senki sem ér fel a nagyságához.
5/16 anonim válasza:
Bizony,mindenki a saját keresztjét cipeli a "legszívesebben" :-)
6/16 anonim válasza:
Van gondom, de nem egetverő, és nem cserélnék senkivel. Legnagyobb gondom most épp az, hogy lejárt a gyesem, gyerek ovis, m.helyem megszünt, találok-e vajon másikat? De ennél nagyobb tényleg sose legyen.
7/16 anonim válasza:
Első, te Magyarországon élsz? Mi történt veletek?
8/16 anonim válasza:
A legnagyobb problémám a világ nyomora.
9/16 anonim válasza:
mindig is voltak vannak és lesznek nyomorban élők, hiszen nem lenne mihez képest jobban élni XD
10/16 anonim válasza:
Legnagyobb problémám, hogy fogalmam sincs, miből fogunk megélni a jövőben. A költségek emelkednek, a bevétel meg nem. Nem tudom már miről kéne lemondani még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!