Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nincs olyan aki hátsó szándék...

Nincs olyan aki hátsó szándék nélkül egy jót beszélgetne vagyis levelezne?

Figyelt kérdés

A pasik mindig csak rámenősek, a csajok meg csak egy pasit akarnak akik rámenősek. Olyan szívesen beszélgetnék valakivel hátsó szándék nélkül, hogy ne kelljen azon filóznom hogy éppen mit akar vagy hogy attól tartani hogy éppen mikor akar képet, merthogy az húdenagyon kell... Pedig szerintem nem. A levelezésnek pont az lenne a lényege, hogy nem "látod" a másikat, de mégis esetleg jóban leszel vele és pont azért, ami. Nem azért, hogy milyen a sérója, mert nem az az elsődleges.

Vagy manapság csak én gondolom így? :(

2011. dec. 28. 21:25
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

A 10-20 évet a saját koromra írtam. :)

És nekem is van 36 éves "barátnőm" és mi is nagyon jól el tudunk beszélgetni és meg is lepődtem a korán amikor megtudtam. Néha kicsit fura, hogy a lánya lehetnék de ez igazából szerintem nem számít. Csak az, hogy legyen közös téma, és kész. (Amit a kor nem mindig befolyásol, mert vannak gyerekes felnőttek és felnőttes gyerekek)

2011. dec. 28. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!