Nincs olyan aki hátsó szándék nélkül egy jót beszélgetne vagyis levelezne?
A pasik mindig csak rámenősek, a csajok meg csak egy pasit akarnak akik rámenősek. Olyan szívesen beszélgetnék valakivel hátsó szándék nélkül, hogy ne kelljen azon filóznom hogy éppen mit akar vagy hogy attól tartani hogy éppen mikor akar képet, merthogy az húdenagyon kell... Pedig szerintem nem. A levelezésnek pont az lenne a lényege, hogy nem "látod" a másikat, de mégis esetleg jóban leszel vele és pont azért, ami. Nem azért, hogy milyen a sérója, mert nem az az elsődleges.
Vagy manapság csak én gondolom így? :(
Kérlek, semmi probléma.
Ha gondolod írj.
Amikor elkezdtem olvasni a kérdésedet,megörültem neki.Végre egy olyan ember aki nem a külsőségekre kíváncsi,csak beszélgetni akar,csak egy "ismeretlen" barátságot akar.Gondoltam,ez kell nekem,hiszen jól jönne egy messzi barát(ha már úgyis messze élek.) Akartam írni én is azt amit a többiek."Ha gondolod akkor írhatsz nekem is) De végül is nem írom le.A korod miatt.Valamiért van egy olyan sanda gyanúm,hogy bár az életkorodra 10-és 20 év között mondtad,hogy a fiam is idősebb nálad..Szívesebben beszélgetnék inkább egy magam korabelivel..
(bár semmi bajom a a tinédzserekkel,mert köztük is vannak,értelmesek, okosak,de mégsem az én világom..) Nem sok közös témánk lenne..De kívánom,hogy sikerüljön egy jó beszélgető partnert találnod.
39/N
Én 16 éves vagyok, de inkább nálam idősebbekkel szeretek levelezni.
A korombeliek között nem találtam valami sok olyat, aki nem regélt volna a bulikról, pasikról/csajokról oldalakat. Engem ezek a témák hidegen hagynak, bár van barátom.
Sp és egyéb társait sem bántom, de számomra ők sem jó beszédtémák, hisz nem kedvelem őket.
De ha valaki vevő egy kis poénkodásra, közös fantasy sztori megalkotására, szereti az állatokat az írjon. :)
És találtam egy két olyan 25-40 közötti nőt, akivel nagyon jól el tudunk beszélgetni már hónapok óta. :)
ma 22:04
Édesem.
Nem voltam negatív.Talán végig kellett volna olvasni amit írtam.
Ugyanis hozzátettem,hogy nagyon sok tinédzser van aki értelmes,és okos...Talán ez elkerülte a figyelmedet.
Nem kell egyből támadni,mert az
1.nem vezet sehová
2. abból értelmes beszélgetés még véletlenül sem lesz.
üdv.
a 22:04
Édesem.
Nem voltam negatív.Talán végig kellett volna olvasni amit írtam.
Ugyanis hozzátettem,hogy nagyon sok tinédzser van aki értelmes,és okos...Talán ez elkerülte a figyelmedet.
Nem kell egyből támadni,mert az
1.nem vezet sehová
2. abból értelmes beszélgetés még véletlenül sem lesz.
üdv.
Nem támadásnak szántam,hanem pont annak,hogy nem mindenki egyforma és PÉLDÁUL Én is azok közé tartozok akik a Te kordbeliekkel jobban szót értenek.Elnézésed ha ez elkerülte a figyelmedet!Nem támadásnak szántam,Én nem látok benne erre utaló egyetlen egy szót vagy utalást se.
Arra próbáltam ,,célozni" ,hogy lehet jobban el tudnál beszélgetni valakivel ha nem tudod a korát és csak beszélgettek.Ha meg ,,kiderül" akkor legfeljebb meglepődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!