Hogy lehet megtalálni egy embert, akinek nincs facebookja?
Figyelt kérdés
Igazából csak érdekelne mi lett vele. 4 éve láttam utoljára.2011. dec. 28. 19:22
21/24 anonim válasza:
Ha nagyon nem tudod, bizonyos körökben megfordult azért: általános és középiskola, sportegyesület.
Próbálj visszaemlékezni, mit tudsz róla. Én is találtam már meg olyan ismerősömet, aki ugyan 19 éves, de azon kívül, hoyg van egy e-mail címe, semmilyen internetes életet nem él és közös ismerősünk sincs (tudtommal).
Ha megvan a neve, a körülbelüli kora és pl. hova járt iskolába, máris tudsz nyomozni, el tudsz indulni.
22/24 A kérdező kommentje:
Tudom kb-ra a korát, nevét és hova járt zeneiskolába. Ennyit tudok csak róla.
2011. dec. 28. 20:55
23/24 A kérdező kommentje:
Ja és a nemét is :D
2011. dec. 28. 20:58
24/24 anonim válasza:
Hali, nekem sincs facebookom de nem is vágyok rá...viszont ha gondolod nézz be iwiw-re ott egy csomó embert megtalálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!