Hogy lehet megtalálni egy embert, akinek nincs facebookja?
Figyelt kérdés
Igazából csak érdekelne mi lett vele. 4 éve láttam utoljára.2011. dec. 28. 19:22
11/24 anonim válasza:
ti idióták ez egy mondás ami mostanában divat a facebook miatt
12/24 anonim válasza:
Lehet, hogy fent van csak nem a saját nevén. Mondjuk hogy csak ő találhasson meg bárkit, de ő senkit. Én is csináltam ilyet.
13/24 A kérdező kommentje:
Hmm... Telefonkönyvben sincs.
2011. dec. 28. 19:48
14/24 anonim válasza:
Mióta élnek emberek a földön? Mióta van arcoskönyv? Hogyan találták meg egymást az emberek, amikor még áram sem volt?
15/24 anonim válasza:
írsz a régi címére...elkezded szervezni az osztálytalálkozót, valakinek csak megvan a címe/telefonszáma
16/24 anonim válasza:
Ird be a google-be a nevét, hátha kidob valami találatot. Persze csak ha nem Nagy Jánosnak vagy Kis Máriának hivják :)
17/24 anonim válasza:
Igazából semmit. Közös ismerősön keresztül felveheted a kapcsolatot vele.
18/24 anonim válasza:
kérdező,
mondj egy kulcsszót, ami alapján magára ismerhet az illető
végül is elég sokan látogatják ezt az oldalt
19/24 anonim válasza:
emlékezz vissza honnan ismered és keresd fel a közös ismerőseiteket, vagy az illető szüleit. más megoldás nem nagyon van.
egyébként én is egy ilyen "láthatatlan" ember vagyok és úgy gondolom ez az egyetlen út hozzám, ha egy régi ismerős fel szeretne kutatni
20/24 anonim válasza:
Ha tudod az emailcímét, vagy van közös ismerősötök, vagy tudod, hol lakik, simán megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!