Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám őt megtalálni?

Hogyan tudnám őt megtalálni?

Figyelt kérdés

Nincs fent facebookon, telefonszámot változtatott, és állítólag az e-mail címét is lecserélte.

Annyit tudok róla hogy Londonban él, hogy mit dolgozik, és a fontosabb adatait. Szerintetek? Barátjait nem akarom fel keresni, csak őt. Mit tanácsoltok?

2011. dec. 13. 12:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
ha mástól nem érdeklődsz utána és semmilyen elérhetőségét nem ismered, akkor sehogy...de ez logikus:D
2011. dec. 13. 12:15
 2/19 A kérdező kommentje:
Esetleg rendőrséghez lehet fordulni? Vagy csak indokolt esetben? Illetve pénzfizetés ellenében? Vagy ez magánnyomozóhoz tartozik?
2011. dec. 13. 12:17
 3/19 anonim ***** válasza:
ilyen ügyben biztos nem kapnál segítséget. miért nem akarsz a barátainál érdeklődni?
2011. dec. 13. 12:22
 4/19 anonim ***** válasza:
iwiw-en is nézted? Ott könnyebb is keresni, mint facebookon. Megadhatod a korát, nemét, lakhelyét... ez eléggé szűkíti a kört.
2011. dec. 13. 12:40
 5/19 A kérdező kommentje:
Érdeklődtem már egy jó barátjánál, azt mondta hogy ő sem tud mondani semmit, tőle kaptam az infót hogy mindenét törölte, és valóban így van. 4 mobil számot tudok kapásból, és nem elérhető. Állítólag vele sem beszél, nem tudja mi az oka. Egyszerűen felszívódott. Semmilyen kiinduló pontot nem találok, amin eltudnék indulni.
2011. dec. 13. 12:46
 6/19 anonim ***** válasza:
szülei?
2011. dec. 13. 12:47
 7/19 A kérdező kommentje:
Néztem. Összes közösségi oldalról törölve lett. Van egy "peoplesearc" kereső, azon kidobott myspace, fórumok, meg ilyen oldalakat, de egy ideje semmi mozgás.
2011. dec. 13. 12:49
 8/19 anonim ***** válasza:

Nos, ha abból indulunk ki, hogy a nevét nem változtatta meg, akkor például megpróbálhatod az online telefonkönyvben megkeresni (ha a száma nem titkosított persze).

Biztos kell legyen ilyen londoni, interneten is megtalálható telefonkönyvnek.

Olyanra gondolok, mint nálunk az aranyoldalak.hu

(Hirtelen nem jutott más eszembe.)

2011. dec. 13. 12:51
 9/19 bánomisén ***** válasza:

Érdeklődj róla a közös ismerőseiteknél, valaki csak tud róla valamit. Ha nincs más lehetőség, hát nincs más.

Nem előled akart elbújni? :-P

2011. dec. 13. 12:52
 10/19 A kérdező kommentje:
Szülők nem tudom hogy vannak e, erről soha nem beszélt. Pár barátját ismerem, de ilyen 1-2szer futottam csak össze velük pár percre. De annak a barátnak írtam aki a közelében lakik Londonban. Lehet meg kellene próbálnom írni nekik, de igazából azt sem tudom hogy mit.
2011. dec. 13. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!