Ti kiraktátok közösségi oldalra karácsonyfát a sok ajándékkal lefotózva? Csak én tartom gusztustalannak?
Hát szerintem meg szintén gáz...nekem totál nagyzolás szagú az egész hogy húú mi MENNYI mindent vettünk... és nem arról beszélek ahol a gyerek bontogat épp egy valamit hanem ahol az egész fa ajándékokkal van lefotózva (és nem a család)!! Mert ilyen is rengeteg van!!!
Ráadásul sok embernek nem is csak a közvetlen tényleg jó ismerősei, rokonai vannak ismerősként megjelölve hanem boldog boldogtalan akivel csak felületes vagy egyszer találkozott kapcsolata van...annak meg mi köze a bensőséges családi ünnepünkhöz, a fánkhoz, az ajándékhoz??
Nekem is gusztustalan az összes odahalmozott ajándékkal készült kép...
Áhhh, nem értitek. Nem az a baj, hoyg látszik az ajándék.
Hanem amikor valaki lefotózza a fa alatt a naaaaagy dobozokat, aztán azt is, hogyan bontotta ki, meg azt is amikor már ott van az ajándék.
És ezt sorban mindegyikkel.
Én állandóan fent vagyok face'-en és rengeteg képem van megosztva (kb. 200), de azért a karácsonyt nem ott töltöttem.....szerencsére....és ezek után sem fogom körbefotózni az ajándékokat, hogy mindenki lássa, mit kaptam. NEm csak az értéke miatt, hanem mert ahogy az egyik válaszoló is írta, a karácsonynak van egyfajta intimitása. Sajnálom, hogy ez elveszett és ma már termászetes, hogy ezt is meg kell osztani. Én inkább a családommal foglalkoztam.
Milyen szent lett itt hirtelen mindenki :)
Csak egy megoldás lehet: azok csaptak le a kérdésre, akik személyes sértésnek vették, ergo szintén ajándékközpontú és dicsekvően megosztó személyek...
Ok. Nem háborgatom a kedélyeket tovább, van fontosabb dolgom is.
Mindenesetre érdekes volt a válaszokat olvasni.
Köszönöm mindenkinek!:)
En sem raktam ki, nekem nem tetszik. Meg még azoktol a képektol vagyok rosszul, amikor a kismama kirakja a 3D és az ultrahang képet a gyerekrol. Az rám tartozik és a családra nem pedig idegenekre.
1 éves kislány anyukája
"e az ajándékokat nem tettem közzé...Főleg, hogy nagy értékűek, még nagyzolásnak vélnék "
TE nem a Facén osztottad meg, hanem itt írtad le!
Te is ugyanolyan vagy, Te is közzéteszed a nagy értékű ajándékaitokat. Semmivek sem vagy különb azoknál, akikről a kérdést kiírtad :-D
23-as valaszolo es utolso, nalatok a pont!!! A kismamanak: az ultrahangkepek ugyanolyan kepek, mint a babakrol, gyerekekrol vagy felnottekrol keszult kepek. Fotok. Ennyi. En is kiraktam az uh kepeket, mert buszke voltam, es vagyok is a gyerekeimre, es ezt masokkal is meg akartam osztani. Azonfelul meg ha elkallodnak, a neten mindig meg tudom nezni. Es a gyerekeim is, ha nagyok lesznek. Es anyukam is, aki Magyarorszagon el. Itt felteszem, o a kovetkezo pillanatban megnezheti.
Kerdezo, te meg rendesen a sajat farkadba haraptal. Ha van fontosabb dolgod, eddig miert nem azzal torodtel? Vasalgasd az Yves Saint Laurent poloidat. Boldog Karacsonyt.
25-os vagyok.
En is buszke vagyok a kislányomra és nagyon szeretem. De mégsem toltok fel képeket - napi 100 darabot.
Es 10 hetes terhesen sem mutogatom az uh képet. Torténhet még bármi. Nekem ez intim dolog. Akkor vedd babonaságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!