Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti kiraktátok közösségi...

Ti kiraktátok közösségi oldalra karácsonyfát a sok ajándékkal lefotózva? Csak én tartom gusztustalannak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok irigy, mert nálunk kb. a plafonig lett volna az ajándékhalom, ha mindent becsomagolunk és a fa alá teszünk. Én épp ezért direkt odafigyeltem, hogy a karácsonyi fotókon ne az ajándék látszon. A férjem, kisfiam, nagyszülők vannak lefotózva, tehát a család, de az ajándékokat nem tettem közzé...Főleg, hogy nagy értékűek, még nagyzolásnak vélnék. De annyi fotót látok megosztva, ahol 5-10 képet felraknak csak a fáról+ ajándékokról. Szerintem ez gusztustalan dolog...
2011. dec. 26. 20:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
33%

Hát szerintem meg szintén gáz...nekem totál nagyzolás szagú az egész hogy húú mi MENNYI mindent vettünk... és nem arról beszélek ahol a gyerek bontogat épp egy valamit hanem ahol az egész fa ajándékokkal van lefotózva (és nem a család)!! Mert ilyen is rengeteg van!!!

Ráadásul sok embernek nem is csak a közvetlen tényleg jó ismerősei, rokonai vannak ismerősként megjelölve hanem boldog boldogtalan akivel csak felületes vagy egyszer találkozott kapcsolata van...annak meg mi köze a bensőséges családi ünnepünkhöz, a fánkhoz, az ajándékhoz??

Nekem is gusztustalan az összes odahalmozott ajándékkal készült kép...

2011. dec. 27. 08:24
 22/31 A kérdező kommentje:

Áhhh, nem értitek. Nem az a baj, hoyg látszik az ajándék.

Hanem amikor valaki lefotózza a fa alatt a naaaaagy dobozokat, aztán azt is, hogyan bontotta ki, meg azt is amikor már ott van az ajándék.

És ezt sorban mindegyikkel.

Én állandóan fent vagyok face'-en és rengeteg képem van megosztva (kb. 200), de azért a karácsonyt nem ott töltöttem.....szerencsére....és ezek után sem fogom körbefotózni az ajándékokat, hogy mindenki lássa, mit kaptam. NEm csak az értéke miatt, hanem mert ahogy az egyik válaszoló is írta, a karácsonynak van egyfajta intimitása. Sajnálom, hogy ez elveszett és ma már termászetes, hogy ezt is meg kell osztani. Én inkább a családommal foglalkoztam.

2011. dec. 27. 08:30
 23/31 anonim ***** válasza:
59%
Na jól van ám, milyen intimitás? A 200 képed mégis mutat be? A galambok életét a házatok előtt? Ja meg beléd is lehet ám kötni amiért egész nap face-ezel ahelyett hogy a családoddal lennél.
2011. dec. 27. 09:52
 24/31 A kérdező kommentje:

Milyen szent lett itt hirtelen mindenki :)

Csak egy megoldás lehet: azok csaptak le a kérdésre, akik személyes sértésnek vették, ergo szintén ajándékközpontú és dicsekvően megosztó személyek...

Ok. Nem háborgatom a kedélyeket tovább, van fontosabb dolgom is.

Mindenesetre érdekes volt a válaszokat olvasni.

Köszönöm mindenkinek!:)

2011. dec. 27. 09:56
 25/31 anonim ***** válasza:
38%

En sem raktam ki, nekem nem tetszik. Meg még azoktol a képektol vagyok rosszul, amikor a kismama kirakja a 3D és az ultrahang képet a gyerekrol. Az rám tartozik és a családra nem pedig idegenekre.

1 éves kislány anyukája

2011. dec. 27. 11:31
 26/31 anonim ***** válasza:
52%

"e az ajándékokat nem tettem közzé...Főleg, hogy nagy értékűek, még nagyzolásnak vélnék "

TE nem a Facén osztottad meg, hanem itt írtad le!

Te is ugyanolyan vagy, Te is közzéteszed a nagy értékű ajándékaitokat. Semmivek sem vagy különb azoknál, akikről a kérdést kiírtad :-D

2011. dec. 27. 11:45
 27/31 anonim ***** válasza:

23-as valaszolo es utolso, nalatok a pont!!! A kismamanak: az ultrahangkepek ugyanolyan kepek, mint a babakrol, gyerekekrol vagy felnottekrol keszult kepek. Fotok. Ennyi. En is kiraktam az uh kepeket, mert buszke voltam, es vagyok is a gyerekeimre, es ezt masokkal is meg akartam osztani. Azonfelul meg ha elkallodnak, a neten mindig meg tudom nezni. Es a gyerekeim is, ha nagyok lesznek. Es anyukam is, aki Magyarorszagon el. Itt felteszem, o a kovetkezo pillanatban megnezheti.

Kerdezo, te meg rendesen a sajat farkadba haraptal. Ha van fontosabb dolgod, eddig miert nem azzal torodtel? Vasalgasd az Yves Saint Laurent poloidat. Boldog Karacsonyt.

2011. dec. 27. 12:07
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem. Szerintem ez személyes dolog - azt sem írom ki, hogy mekkora a kosárméretem.
2011. dec. 27. 12:56
 29/31 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, te nem érted szerintem, miért háborodtak föl az emberek:) Nem azért, mert itt minden válaszoló szintén rakott ki ajándék képeket a facebookra. Hanem azért, mert KISSÉ rosszindulatú vagy. Ennyi.
2011. dec. 27. 13:04
 30/31 anonim ***** válasza:
39%

25-os vagyok.

En is buszke vagyok a kislányomra és nagyon szeretem. De mégsem toltok fel képeket - napi 100 darabot.

Es 10 hetes terhesen sem mutogatom az uh képet. Torténhet még bármi. Nekem ez intim dolog. Akkor vedd babonaságnak.

2011. dec. 27. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!