Nalatok ki hozza az ajandekot, a karacsonyfat?
jézuska fogja.
már készítem fel a fiamat, most 2 éves, de még nem igazán érti, hogyan is van ez meg ki az a jézuska. mondjuk megértem :) majd jövőre.
ha kicsi a babád akkor ráérsz még ezen gondolkodni ;)
Mi együtt díszítjük, és az ajándékokat tőlünk kapják. nem vagyunk vallásosak. elég ezt a Mikulás dolgot kimagyarázni..
DE jövőre ovis lesz, ahol azt mondják a gyereknek, hogy a Jézuska hozza. A nővérem fiainak is a szülők meg a rokonok adták az ajándékot, de az oviban a Jézuska.
Amíg én voltam kicsi, a fát is a jézuska hozta és az ajándékokat is. A fát amúgy együtt díszítettük.
Most még nem tudom, hogy a fát is a jézuska hozza-e, de az ajándékokat tuti ő hozza.
''Nalunk szekelyfoldon az "Angyalka"jon karacsonykor:)Minalunk ugy zajlik hogy a ferjem elmegy a fiammal valahova(setalni vagy mamaekhoz)es azalatt en feldiszitem a fat es elokeszitem ala az ajandekot aztan megyek utanuk majd egyutt jovunk haza es jol meglepodunk:)oriasi orom szokott lenni:)''
Nálunk is szintén így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!