Az ajándékot a Jézuska hozza. Ez Ok. De ki díszíti a karácsonyfát? Az angyalok? És mikor? 23-án éjjel? Vagy 24-én napközben?
Köszönöm, erre nem is gondoltam...
Régen voltam már gyerek??? :-)
Ha nem tudod, hogy ki disziti a fát akkor cseréld le a zárat.
xx
Nálunk az angyalok díszítették, amíg apa elvitt minket sétálni 24-én délután. Séta közben meg azt nézegettük, hogy hova jött már meg a Jézuska, hol égnek már a gyertyák. Ha véletlen olyat láttunk, hogy valahol díszítették épp a fát, az azért volt, mert ott rosszak voltak a gyerekek, ezért oda nem megy a Jézuska, hanem nekik maguknak kell megcsinálni. Amennyire visszaemlékszem, nagyon jó volt így, ma is hozzátartozik a karácsonyhoz egy nagy séta este, miközben nézzük a karácsonyfákat :)
Negatív hozadéka, hogy azóta se szeretek karácsonyfát díszíteni, az az egy, amire semmi pénzért nem vagyok hajlandó, mert a mai napig ragaszkodom ahhoz az érzéshez, amikor belépek a szobába és ott a gyönyörű fa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!