Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti kiraktátok közösségi...

Ti kiraktátok közösségi oldalra karácsonyfát a sok ajándékkal lefotózva? Csak én tartom gusztustalannak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok irigy, mert nálunk kb. a plafonig lett volna az ajándékhalom, ha mindent becsomagolunk és a fa alá teszünk. Én épp ezért direkt odafigyeltem, hogy a karácsonyi fotókon ne az ajándék látszon. A férjem, kisfiam, nagyszülők vannak lefotózva, tehát a család, de az ajándékokat nem tettem közzé...Főleg, hogy nagy értékűek, még nagyzolásnak vélnék. De annyi fotót látok megosztva, ahol 5-10 képet felraknak csak a fáról+ ajándékokról. Szerintem ez gusztustalan dolog...
2011. dec. 26. 20:36
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
100%
hát ez elég gyerekes.. mind a probléma, mind a megnyilvánulás.
2011. dec. 26. 21:38
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

A fa a mai Karacsony szimboluma (egyik), ajandekot meg hat a napkeleti bolcsek is hoztak, es az is nagy erteku volt ugye...lehet hogy nem is masoknak, hanem maguknak tettek fel, en sem masoknak teszem fel a youtube-ra a videokat a gyerekeimrol, hanem nekik es magamnak, hogy megnezhessem akarmikor, hogy ok lassak. En tettem fel kepet ahol a kisgyermekeimmel allok a fa elott, de az ajandek mennyisege, na az eszembe sem jutott. Anyoseknal Karacsonyoztunk, mi ertunk oda eloszor, keves ajandek volt meg a fa alatt, de mint az egyik valaszolo is irta, hat en eszre sem vennem az ajandekokat.

Ha mar itt tartunk, en azt tartom gusztustalannak, hogy nalatok kb. a plafonig ertek volna meg nagy ertekuek...na kerlek mar! Mi Svajcban elunk es nem vagyunk szegenyek, de nem vettunk senkinek nagy erteku ajandekot, nem errol szol a dolog nalunk. A legjobban a ferjem elozo hazassagabol szuletett gyerekeinek a sajat keszitesu naptarjanak orultem a legjobban. Idot es energiat es szeretetet tettek bele, venni akarki tud valamit!

Es csodalkozom, hogy miert ilyen keves a pontom...:-)

2011. dec. 26. 21:40
 13/31 anonim ***** válasza:
Én konkrétan a karácsonyfáról nem tettem fel képet, csak olyat, amin a 1,5 éves kisfiam csodálja a fát, és bontogatja az ajándékait, ilyesmi. És igen, látszanak az ajándékok is a háttérben, de nem az a lényeg, hanem a gyerek. Őszintén szólva eszembe se jutott, hogy valakinek is szúrná a szemét, hogy ott vannak az ajándékok is. Ez hozzá tartozik a karácsonyi képhez ilyenkor. Mások sem biztos, hogy nagyzolásból tették fel, csak te érzed így.
2011. dec. 26. 21:43
 14/31 anonim ***** válasza:
63%
Kulonben ha az ajandekaitok becsomagolva ernenek a plafonig, akkor honnan latszik hogy nagy erteku?? :-))) te draga!
2011. dec. 26. 22:03
 15/31 anonim válasza:
69%
en mar valaszoltam egyszer itt. szerintem meg az a gusztustalan amit te itt csinalsz. pontosan TE razod a rongyot a plafonig ero ajandekhalmoddal. joccakat neked!!
2011. dec. 26. 22:18
 16/31 anonim válasza:
61%

Hát én lefotóztam és ki is raktam közösségi oldalra a fotót. De csak most, hogy ezt a kérdést elolvastam, gondolkoztam el azon, hogy vajon az ismerőseim közül is zavarhat ez valakit? Lehet, hogy naív vagyok, de én magamból indulok ki: ha én egy ismerősöm oldalán látnok egy fát, alatta sok ajándékkal, nem azt gondolom, hogy húúú micsoda rongyrázás. Hanem ilyeneket: de szépen elrendezték a csomagokat, vagy éppen nem. :))

Bocsi, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy a szépen megkomponált fotóm bárkit is felzaklat.:))

2011. dec. 26. 22:59
 17/31 anonim ***** válasza:

Az eddig érkezett válaszok alapján nagyon úgy tűnik, hogy a kérdésedre igen a válasz - tényleg csak te tartod ezt gusztustalannak...

Szerintem az emberek büszkeségből tesznek fel ilyen képeket. Büszkék a szép fájukra, arra, hogy minden családtagnak futotta ajándékra (amikről ugye becsomagolt állapotban a kutya se mondja meg milyen értékű, ergo nem nagyzolni akarnak vele)! Én ebben semmi kivetni valót nem találok, gusztustalannak meg aztán pláne nem mondanám!

2011. dec. 27. 00:06
 18/31 anonim ***** válasza:
Egyetertek a hozzaszolokkal, en sem tartom gusztustalannak. Nem ertem a problemat sem, de mindegy.
2011. dec. 27. 00:36
 19/31 anonim ***** válasza:
A közösségi oldalakkal megszűnt az intimitás. Szerintem magánügy, hogy ki mennyi ajándékot kap, és az is, hogy mit kezd vele. Én úgy gondolom, hogy aki kiteregeti a magánéletét névvel, arccal, van aki még lakcímmel, telefonszámmal is, az hülye. Ennél sokkal gusztustalanabb dolgok is vannak ott.:)
2011. dec. 27. 01:04
 20/31 anonim ***** válasza:

Most mégis mi a bánat közöd van hozzá, hogy más mit csinál a karácsonyfájával? Ha nem tetszi, ne nézd.

Én nem raktam fel sehová karácsonyi fotót, de egyáltalán nem érdekel, hogy más mit rakott fel.

Baromira ráérhetsz, hogy erre tudsz figyelni... meg gondolom, irigykedsz, hogy nekik az van. Ugyan mi közöd hozzá????

2011. dec. 27. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!