Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti kiraktátok közösségi...

Ti kiraktátok közösségi oldalra karácsonyfát a sok ajándékkal lefotózva? Csak én tartom gusztustalannak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok irigy, mert nálunk kb. a plafonig lett volna az ajándékhalom, ha mindent becsomagolunk és a fa alá teszünk. Én épp ezért direkt odafigyeltem, hogy a karácsonyi fotókon ne az ajándék látszon. A férjem, kisfiam, nagyszülők vannak lefotózva, tehát a család, de az ajándékokat nem tettem közzé...Főleg, hogy nagy értékűek, még nagyzolásnak vélnék. De annyi fotót látok megosztva, ahol 5-10 képet felraknak csak a fáról+ ajándékokról. Szerintem ez gusztustalan dolog...
2011. dec. 26. 20:36
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem rakom ki, de nem is tartom gusztustalannak.
2011. dec. 26. 20:39
 2/31 anonim válasza:
Szerintem a közösségi oldalak erről szólnak. Az emberek gyakorlatilag mindent megosztanak. (Én őskövület vagyok, és nem szerepelek közösségi oldalakon.)
2011. dec. 26. 20:43
 3/31 anonim válasza:
77%

Én nem gondolom ezt gusztustalan dolognak bár én sem csináltam ilyen fotót és nem is raknék fel ilyen fotót közösségi portálra!

Azt mondjuk el sem tudod képzelni hogy van egy szegény család de karácsonyra vesznek a gyerekeknek sok ajándékot a nehezen megkeresett egész évben megspórolt pénzükből csak hogy azt a színvonalat tudják adni a gyermeküknek mint mondjuk egy tehetőssebb család és BÜSZKESÉGBŐL teszik fel és nem nagyképűségből és hogy esetleg megmutassák másoknak,hogy ők is tudnak ilyet villantani!

De tudod mit mondok neked:EZ LEGYEN A LEGNAGYOBB BAJOD/BAJUNK AZ ÉLETBEN!

Hihetetlen hogy egyesek milyen kis apróságokon fenn tudnak akadni!!!!

Jöhet a lepontozás!

2011. dec. 26. 20:45
 4/31 anonim ***** válasza:
88%
Én sem rakom fel,nekünk egyébként sem érne sokáig az ajándék,nem igazán tehetjük meg de 1-1 apróságra jutott.Ha valaki felteszi,örülök hogy olyan nagy ajándékokra tellet.
2011. dec. 26. 20:45
 5/31 anonim ***** válasza:
69%

Most nem az hogy gusztustalan, inkább 'nagyzolás'.

Mármint mindig azt lehet hallani, hogy így válság úgy válság ilyen szegény vagyok olyan szegény. De ha belegondolunk csak spórólni kéne tudni. Mert ilyenkor van olyan hogy az összes spórolt pénzt /jó majndem az összeset/ elkölti.

De így belegondolova akkor szinte majdnem az összes kép nagyzolás hogy itt is ott is voltunk meg stb.

2011. dec. 26. 20:46
 6/31 anonim válasza:
72%
kulfoldon elek a csaladommal (1 gyerek akire 11 evet vartunk, a parom es en) nem vagyunk fiatalok ebbol adodik a szuleink sem. igen FELTETTEM KOZOSSEGI OLDARA AZT A KEPET AHOL A GYEREK AJANDEKAI SZEREPEL A KEPEKEN A KARACSONYFA ELOTT!! aki ismer tudja miert raktam fel, aki meg nem az nem is latja! nyilvan azert vannak fent a fotok mert a szulok, dedszulok oromuket lelik abban hogy je igen ott a mi ajandekunk is!!! nem gondolom hogy ez gusztustalan vagy nagyzolo lenne! nyugodtan lehet lepontozni, mert itt mast ugy sem kap az ember!
2011. dec. 26. 21:09
 7/31 anonim válasza:
100%
Szerintem aki feltette, nem feltetlenul hatsoszandekkal tette fel. Valoszinuleg eszebe sem jutott, hogy ez valakiben moralis kerdest vet fel.
2011. dec. 26. 21:14
 8/31 anonim ***** válasza:
Feltettem de nem ajándékokkal hanem a családdal közös képet!
2011. dec. 26. 21:16
 9/31 anonim válasza:
78%
Bennem az is kérdést vet fel, hogy miért pont az ajándékokat vetted észre a fa alatt? Én először biztos a karácsonyfát nézném meg. Persze nem vagyunk egyformák. Ez is mutat az emberről egy képet :) mit vesz észre először! :) Nem tartom gusztustalannak, ha nekik jó így, tegyék ki.
2011. dec. 26. 21:17
 10/31 A kérdező kommentje:

Nyilván nem azt vettem észre először!

Bár igaz lehet, hogy épp az akarja mutogatni, aki épp hogy össze tudta rá kuporgatni a pénzt.

Akinek nem számít a pénz, annak természetes, hogy VAN, és nem teszi közzé, hogy nézzétek nekünk erre is futotta, bibi! :S

Szerintem nagyon gáz!

Ez ugyanolyan, mint hogy a romák járnak nagy márkafeliratos hamisítványokban, mindegy hogy nem eredeti, de rá van írva, hogy ADIDAS, Nike, jó nagy betűkkel.

Akik meg YSL, TT, CC, egyéb...cuccokban járnak kizárólag, azok nem hivalkodóak....

Szóval tartom a véleményem.

(Ui.: Én nem pontoztam senkit)

2011. dec. 26. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!