Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos lánykám láthatja...

3 hónapos lánykám láthatja hogy én rakom össze a karácsonyfát meg én is díszítem?

Figyelt kérdés
úgy értem már ennyi idős korban is fontos hogy neki az egy meglepetés legyen hogy ott a fa a nappaliban vagy még nem számít annyira?
2010. dec. 23. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem láthatja, majd jövöre lesz már neki érdekesebb a Jézuska.... Én az ajándékokat is együtt csomagoltam a babámmal, mert ketten vagyunk itthon és mikor alszik nem akarok vele zörögni.
2010. dec. 23. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem jegyzi meg. Kb a két éves korban átélt karácsony az amire már emlékszik 3 éves korban.

Ilyen fiatalon kb egy hónap múlva se fog rá emlékezni. De ha ennyire a szíveden viseled a dolgot akkor vidd át a szomszéd szobába vagy csak fordítsd úgy, hogy ne lássa míg a fát díszíted.

2010. dec. 23. 13:09
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! akkor azt hiszem hogy együtt csináljuk mi is! azért tettem fel a kérdést mert ha nem szokták már ennyi idős korban sem "megmutatni a titkot" akkor megvárom még a párom haza ér és majd ö lefoglalja addig.
2010. dec. 23. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ő még nagyon pici, nem tudja értékelni, felfogni ezeket a dolgokat. Ha leszeded majd a fát, azt sem fogja meghatni különösebben. Nyugodtan díszíthetsz, csomagolhatsz előtte:)
2010. dec. 23. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
jesszus, MÉG CSAK 3 HÓNAPOS!!! 3 éves koráig nincsenek emlékképei a gyerekeknek, szóval akár még jövőre, meg az után is....
2010. dec. 23. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A 18hónapossal idén együtt díszítünk fát.

Nálunk nem a fa a meglepetés, még csak nem is az ajándék, hanem a hangulat. Hogy várjuk Jézus születését.

2010. dec. 23. 14:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Az enyémek 3,5, és 1 évesek. Mi együtt díszítünk. Annyira élvezik! A kicsi adogatja a díszt a nagynak, az meg pakolja a fára. Imádják. Mi az ajándékozással is úgy vagyunk, hogy csak a gyerekeknek hoz a Jézuska ajándékot, a felnőttek pedig egymásnak vesznek ajándékot, hogy kimutassák mennyire szeretik egymást. Így később nem kell azon agyalnom hogy magyarázzam el hogy miért veszünk ajándékot, ha véletlen elkotyogjuk magunkat. Tudunk együtt csomagolni, sőt a nagy is csinál ajándékot a nagyszülőknek, és nem akad fenn rajta hogy miért nem a Jézuska hozza azt is.
2010. dec. 23. 14:45
 8/9 anonim ***** válasza:
78%

"jesszus, MÉG CSAK 3 HÓNAPOS!!! 3 éves koráig nincsenek emlékképei a gyerekeknek, szóval akár még jövőre, meg az után is...."

Ha fogalmad sincsen a témáról akkor ne írj hülyeségeket és pláne ne ilyen hangnemben...

Még az egy naposnak is vannak emlékképei, kérdéses, hogy meddig, de vannak. Egy 3 éves gyerek már egy éves távlatba is vissza tud emlékezni...

Fejlődéslélektan. Nézz utána mielőtt hülyeségeket írogatsz.

2010. dec. 23. 14:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan díszíthetitek együtt. Mi nem fogjuk, ő most 1 éves és úgy tervezzük hogy a délutáni alvás közben, apuja akarja így én azért dísziteném vele, mert én is mindíg apuval díszítettem a fát, de hát engedek neki, had legyen meglepi a kicsi lányának
2010. dec. 23. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!