A Tesco nyitva van a karácsonyi ünnepek alatt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 14:13
1/7 anonim válasza:
24.én 2őig (tavaly legalábbis)
25-26 természetesen nincs
2/7 anonim válasza:
Ott virít a tesco oldalán az ünnepi nyitva tartás! Kicsit önállónak kellene lenni és nem várni a sült galambot!!
3/7 anonim válasza:
Nem. Nem is értem hogy várják el az emberek, hogy nyitva legyen akkor is. Ott is emberek dolgoznak, nekik is van családjuk és velük akarják tölteni az ünnepeket.
4/7 tetris válasza:
Aki a Tescőba megy dolgozni, annak vállalnia kell az ottani munkaidőt. Ha inkább a családjával lenne, akkor máshol kellene munkát keresni.
5/7 anonim válasza:
Attól még zárva lesz,szerencsére.
6/7 anonim válasza:
Vállalja is az ottani munkaidőt, amibe a karácsony egész egyszerűen nem tartozik bele, okostojás. Egyszerűen ezt kellene felfogni.
7/7 anonim válasza:
én dolgozom karácsonykor is, és még is van családom. no és akkor mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!