Melyik tányérkészletet vásárolnád meg a kettő közül karácsonyi ajándékként?
Elnézést kérek, de egyiket sem. Nem tetszik egyik sem. Az első az túl négyszögletes, a mintázata tetszik. A másikkal talán a színe miatt nem tetszik, a formája majdnem tetszik :)
Nekem többek között ilyen van otthon
De itt a linken, nagyon sok van, ami nagyon tetszik. Mondhatnám az összes.
Egyiket sem. Ilyen típusú használati cikket csak akkor vennék, ha pontosan tudom, hogy az ajándékozott milyet szeretne.
Én kaptam nemrég egy hasonló készletet, örülök neki meg minden, de nem megfelelő a mérete a mélytányérnak (persze aki vette, nem tudhatta, hogy nekünk mekkora az ideális), a színe sehogy nem passzol a többi holmihoz, ráadásul ez a négyzetes forma borzasztóan kényelmetlen pl. mosogatáskor.
Eredmény: használjuk az anyóstól örökölt hagyományos, kerek, nagy tányérokat. És szurkolok, nehogy váratlanul beállítson, akitől kaptuk..
Az elsőn valamiért gusztustalannak tartom azt a növényt,persze ez az én hüyleségem:D
A második szép,smemi extra. Mindenestre én senkinek nem vennék sem étkészletet,sem bögrét,zoknit,tusfürdőcsomagot karácsonyra.. kivéve ha az illetőnek ez volt a kivánsága:D Ebben az esetben meg próbálnám kipuhatolni,hogy miylen tányérok tetszenek neki és aszeirnt választanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!