Nem látott valaki valahol valami fiatalos, olcsó tányérkészletet?
Mi lenne, ha nem készletben gondolkodnál?
Nekem a készletekkel az a bajom, hogy nehéz olyat találni, ami valóban tetszik, és sokszor több is tetszene.
Ezért most azt találtam ki, mivel erősen fogy a meglévő készletem, hogy veszek olyan tányérból, ami tetszik egy nagy laposat, egy levesest és egy kistányért, így lesz 1 garnitúra belőle. És máskor, ha más tetszik meg nekem, akkor abból veszek.
Így csak arra kell figyelnem, hogy a színek és stílusok passzoljanak, de mindenkinek más garnitúrája lehet.
Ez egyébként vendégség esetén is jó, nem kell találgatni, melyik kinek a tányérja volt, a poharaimból már nincs két egyforma és a vendégeim is mindig szeretik, hogy választhatnak poharat ízlésük szerint, és nem keverik össze másokéval. Plusz nem kell szívószálra meg mindenre költeni, hogy meg lehessen különböztetni a poharakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!