Kreatív, de nem sok kelléket igénylő karácsonyi ajándékként adható dolog. Létezik ilyen? Ha igen, mi az?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2011. nov. 4. 16:28
1/9 A kérdező kommentje:
Ha ez segít valamennyit, akkor vannak üvegjeim (különböző méretűek és formájúak), van sok arany színű matricám (ami méretre vágható)
2011. nov. 4. 16:38
2/9 anonim válasza:
Hát most üvegből hirtelen nem jut eszembe (talán látni kéne), de pl.:
- WC papír guriga
- vatta
- piros festék és/vagy papír
- fekete filc
- esetleg kis felragasztható szemek (de ez is rajzolható)
--> ebből lehet Mikulást csinálni, és a "puttonyába" pakolható kisebb ajándék.
Karácsony előttre ugyan, de én most gyufásdobozból csináltam Adventi naptárakat: 6X4 darab, összeragasztva, színes papírral bevonva, díszítve (matrica erre ideális pl.) és az eleje kifestve, varrtam a fiókokra kis fogantyút. :)
Papírból lehet hajtogatni mindenfélét.
Sok mindent lehet csinálni, neten kereshetsz ötleteket. :) Attól is függ persze, kinek lesz.
3/9 anonim válasza:
Az üvegekből készíthetsz fűszertartót, vagy más tárolóedényt (pl cukorkáknak, írószernek), vázát, mécsestartót. Díszítheted üvegfestéssel, vagy decoupage-olhatsz rá.
4/9 anonim válasza:
Készíts fűszerolajat,az nem kerül sokba és beletöltheted az üvegekbe.
5/9 anonim válasza:
Sót keverj össze porrá zúzott aszfaltkrétával, amilyen színűre csak szeretnéd, és üvegbe tölcsér segítségével egymás tetejére rétegenként beleönteni, és szép színes üvegek lesznek
6/9 A kérdező kommentje:
ma 18:14-es válaszoló! Nagyon jó az ötleted, köszönöm! :) Köszönöm a többiek válaszát is!
2011. nov. 6. 18:26
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
úgy látom beszabadult ide egy elmebeteg...
9/9 A kérdező kommentje:
ma 12:42-es Válaszoló! Gondolom Te is a lepontozásokra érted ezt a dolgot. Én mindenkinek zöld kezet adtam, viszont a lepontozásokon jómagam is meglepődtem, nem értem miért kell ezt csinálni, ki leli ilyenben örömét.
2011. nov. 7. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!