Karácsonyi ajándék? Az ötlet megvan, de nem tudom, hogy lehet kivitelezni és, hogy mennyibe kerül.
A szüleimnek vállalkozása van. Egy pékség. Arra gondoltam, hogy mostanában általában a péksüteményeket papírzacskóba csomagolják. És, hogy terveztetek egyet a cég saját logójával és legyártatok x darabot rögtön belőle. A kérdésem az lenne, hogy ilyet hol tudok csináltatni? Dekorstúdióban? Az még oké, hogy ott megtervezik, de le is gyártják? És kb ez mennyibe szokott kerülni?
a válaszokat előre is köszönöm
Szia
Jó ötlet. Nincs semmilyen logojuk jelenleg? Biztos vagy benne hogy amit tervezettel tetszeni fog nekik?
A logo tervezés nem túl olcsó nem tudom menyit szeretnél rá szánni....És még ki nyomatni is...
De Neten Csomó logótervező progi van fent ami ingyenes ha elég kreatív vagy te is meg tudod csinálni.
És sztm. dekorboltban érdeklődj a nyomtatásról is ha meg nagy példányszámban gondolkodsz akkor nyomdában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!