Miért nem tudja elfogadni a 30-35 éves nők többsége, hogy jobban néznek ki a fiatal,18 éves lányok?
Ronda rasszista és durván diszkriminatív a kérdés, de nem baj, válaszolok rá, akkor is, ha már régi.
Nem hinném, hogy jobban néznek ki, maximum a bőrük simább.
De ki az a kreténmajom, aki a bőre miatt akar egy nőt elvenni?
Az pedig hogy valaki 23 évesen van a csúcson, ostobaság, a nővérem 25 éves koráig egy kis szürkecica volt, aztán történt vele pár jó dolog, és most, 32 évesen jobb nő, mint a legtöbb tini. Az arcvonások is folyamatosan alakulnak, nővéremnél például valahogy olyan volt, hogy olyan kialakulatlan, kamaszos arca volt neki még huszonközepén is, és valóban harminc felé kezdett a nőies arc kialakulni nála, ilyen is van, csak hogy tudjátok.
Nem kellene mindig öldökölni, mert valaki pár évvel fiatalabb vagy idősebb generációba tartozik, az ember az ember és kész.
azt hiszem, azt, h mennyire nem képesek a nők elfogadni a valóságot, jól mutatják a női válaszok. meg az átlag női intelligenciát is.
egy általános jelenséget néhány személyes példával akarnak cáfolni, hihetetlen:)
arról van szó, h ÁLTALÁBAN a fiatal nők szebbek. ez így van, akkor is, ha nem tudjátok elfogadni. persze vannak olyan nők, akik 20 éves 120 kg, aztán lefogynak, de ezek kirívó esetek. kb. annyi értelme van annak, amit írtok, mintha leírná vki, h a férfias magasabbak, mint a nők, te meg azt írnátok erre, h ez nem igaz, a Gizike 190 cm. szóval tipikus érvelési hiba. mellőzhetnétek már.
"Az a férfi, aki 40 évesen elhiszi, hogy egy 20 éves lánynak a két szép szeméért kell, nem pefofil, hanem ostoba. "
gondolom, fel sem tűnt, h mekkora öngól ez a kijelentés. most akkor tulajdonképpen kijelentetted, h a nők az idősebb férfiakkal a pénzük miatt vannak?:) ez érdekes, eddig azt hallottam minden nőtől, h nem a pénz számít.
amúgy meg csak egyszerűen rosszindulatú vagy. valószínű szintén egy öregedő nő vagy. akkor jöjjön egy kis korrepetálás:
a férfiak többsége a 20 év körül nőket szereti. mert ők a legszebbek. ez nem beteges, teljesen normális. azt, h nem látunk sok 45 éves férfit az utcán udvarolni nekik, az más téma. elég körülnézni a neten, minden anonim oldalon a 20 éves lányoknak udvarolnak bőven még 60 éves férfiak is, ahogy sok házas férfi és próbál felszedni fiatalokat. üdv a valóságban.
a másik: egy férfi 50 évesen is lehet annyira jóképű, h felszedjen fiatal nőket, minden kutatás szerint a nőknek átlagban a 35 éves férfiak tetszenek, míg a férfiaknak a 18-20 év körüli nők.
de teljesen felesleges ezt túlmagyarázni: mint mondtam, a nők nem szeretik a valóságot, és sokszor még 30 évesen is mesékkel kábítják magukat. de vhol ők is tudják belül,h igaz, ami a kérdésben szerepel. az sem véletlen, h ekkora kifogásáradattal jönnek ilyen kérdéseknél, nagyon érzékeny pont ez nekik, fiatalon körülrajongják őket, 30on felül meg már alig nézik meg őket.
"Az élet nagy tragédiája, hogy a nők megöregszenek"
Agatha Christie
A 33. Agatha Christie-s véleményírónak üzenem:
engem egyáltalán nem rajongtak körbe huszonévesen, inkább 28-tól kezdtek nőszámb venni és most pedig sikereim vannak, 32 évesen. Vannak ilyenek, ritkán, akik később nyílnak ki és nekik ez nem egy tragédia és a szőlő sem savanyú. Persze, nem vagyok annyira tökéletesen hamvas arcú, mint 24 évesen voltam, de még mindig szuper.
Egy 30 éves nő szebb és nőiesebb, mint egy 18 éves. Persze mindkét korosztályban vannak kivételek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!