Miért nem tudja elfogadni a 30-35 éves nők többsége, hogy jobban néznek ki a fiatal,18 éves lányok?
„Ez a nő 32 éves. És tudod mit? Sokkal kívánatosabb, mint akármelyik 16 éves az utcán...”
Szerintem többnek néz ki. A smink elég sokat lendít a dolgon. Érdemes lenne smink nélkül megnézni.
A válasz 53%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.
Ezzel nagyjából egyet tudok érteni, a templomos rész kivételével.
„Hahaha, pedig ritkán látni annyi ronda férfit, mint amennyi itthon van.”
Ja, lehet, csak nem tartozik a kérdéshez, de sebaj, nőkről szólt a kérdés, nem véletlen írtam le, hogy az ilyen hozzászólásokkal ne fárassz. Kösz, hogy felfogtad.
A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
Huszonéves. Miről beszélsz? Miért ne jönnék ki más korosztállyal ? Ki mondta, hogy 30on felül megszűnik az élet? Hol írtam iylet? Fiú vagyok, nem lenne kis mutatvány, ha sikerülne banyává válnom :D. De nem az öltözködésről van szó, hanem arról, hogy pl milyen a bőre, hamvas stb. Persze midnenki tud sminkelni és felvenni szép ruhákat. A kisregényed minden mondatára nem szándékozok reagálni.
Egyébként meg nem tudom, miért írjak lé páran, hogy a férfiakra is igaz. Sehol nem írtam, hogy nem vagy hogy egy férfin nem látszik a kor. Csak nőkről szól a kérdés, nem férfiakról.
Ez nem igaz.Nem kor függvénye,ki hogy tartja magát!
Mondok egy igaz sztorit.
Egyszer lementünk a konditerembe edzeni.Ott volt egy nő.Olyan formás alakja volt, hogy rácsodálkoztunk haverral.Később kiderült,hogy 43 éves.Nem nézted volna ki belőle,hogy annyi!
Szóval ez nem kortól függ.Vannak nagyon csinos és vonzó 40-es nők,és vannak tohonya,nagy piicsájú 20-asok is.
Ki hogyan figyel oda magára,ennyi.Úgyhogy egy rossz szót se az érettebb hölgyekről!Ok?
Sérti a büszkeségüket...
Ha pasi lennék, én is a fiatal lánykákon legeltetném a szemem. Mert ez a normális, mert erre vannak programozva. :) De nézni ugye bármit szabad, ha utána hazamegy a gyermeke anyjához a pasi. Amelyik nő meg nem tud jól kinézni, az vessen magára. Lehet szidni a férfiakat, de ettől még semmi sem változik. Ők ilyenek és kész. Akkor lenne baj, ha nem ilyenek lennének! :)
27N
Azért látszik, hogy a hozzászólók nagyrészt nők. Ekkora baromságokat összehordani azért nem kis teljesítmény.
„Ez a nő 32 éves. És tudod mit? Sokkal kívánatosabb, mint akármelyik 16 éves az utcán...”
Nem igaz. Sminkkel, szépen felöltözve valóban jól néz ki, de ő is jobban nézett ki 5 évvel ezelőtt.
„Hahaha, pedig ritkán látni annyi ronda férfit, mint amennyi itthon van.”
Igen, a kérdésre nem sikerült válaszolni, külön kérték a kifejtésben, h a férfiak is ilyenek meg olyanok válaszokkkal kíméljék. Igen, ha kínos a kérdés a nőkre nézve, akkor gyorsan támadjuk a férfiakat. Óvodás szint, drága.
„Szerintem az idősebb nők sokkal szebbek mert ők igazán nőiesek.Nem úgy mint a fiatalabb nők,akik (tisztelet a kivételnek) úgy néznek ki mint 1 ócska ri...c. 22/L”
Megint mellébeszélés. Azért szebbek, mert 35 évesen, mikor már ráncosak, nem öltöznek kihívón?:)
Ez sztem érthető. Ez nem szépség kérdése. Akkor lebutítom neked: egy nőiesen öltözködő fiatal nőt hasonlíts össze egy nőiesen öltözködő idősebbel, érted?
„Aki ad a külsejére, ízléses, az mindegy, hány éves, meg fogják nézni, és ezzel nincsen semmi baj!”
aha, egy jól öltözött 55 éves nő után is megfordulnak, persze. :D.
„Ja bocs'..fiú a kérdező? Hát..akkor gúnár:-)”
Hány éves vagy,12? Vagy mi bajod van? Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor vonulj el, senki nem kíváncsi az óvodás szintű sértegetésedre.
Akkor menjél b+ szemészetre, mert nem látsz, és ejtsd útba a pszichológust is.
Mi a csillagot okoskodsz? Te se láttál még igazi nőt, szerencsétlen! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!