Szerintetek jó vagy gáz ha egy fiatal lány néptáncol?
Figyelt kérdés
MĂĄr 2.-as korom Ăłta csinĂĄlom, nagyon szeretem csinĂĄlni, nem fogom abbahagyni, akĂĄrmit mondotok, csak kĂvĂĄncsisĂĄgbĂłl kĂŠrdezem. Mi a vĂŠlemĂŠnyetek nĂŠptĂĄncolĂł lĂĄnyokrĂłl.?2011. dec. 18. 15:43
1/6 anonim válasza:
Nekem tetszik.
De a hülye karakterek kevésbé...
2/6 anonim válasza:
Nem, semmi gond nincs ezzel, sőt...
4/6 A kérdező kommentje:
nem direkt volt..:) igy irja ki a telĂłm..:P
2011. dec. 18. 21:07
5/6 anonim válasza:
Én is most tizedik éve táncolok, néha én is elgondolkodom ezen.. De ha szereted csinálni, és jó a társaság..szerintem sokkal jobb kikapcsolódás mint szétinni este az agyadat.....
jójóó persze, tudom, hogy ez nem zárja ki egymást! :DDDD xD
zöld kezecske? :D
6/6 anonim válasza:
Szerintem jó!:) Én hegedülök. Én is elgondolkodom néha, van -e értelme, mit jelent ez a mai emberek nagy részének (Semmit.). Ennek ellenére folytatom, mert szeretem, mert van értéke, és egy fontos hagyományt adhatok tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!