"A fa alatt dől el a karácsony! " (Média Márkt reklám) Emberek ez nem megalázó?
Figyelt kérdés
Nem látjuk hogy hülyére vesznek minket? Hogy manipulálják és kihasználják az érzéseinket? Hogy meglovagolják az ünnepeket ilyenkor karácsony táján. Miért nem tesznek az emberek valamit? Miért nem mutatják meg hogy igenis nem a "Fa alatt dől el a karácsony".2011. dec. 17. 22:45
21/23 anonim válasza:
Én utálom a media marktot.. kezdve a hülye reklámjaikkal, egyszerüen felmegy bennem a pumpa amikor csak látom az idióta szövegjeiket. Másrészt meg attol, h eddig kétszer fordult elő velem, h garanciás terméket nem javítottak meg, mert ők nem tudják megjavítani. szánalmas.
22/23 anonim válasza:
Szerintem amúgy a Media Markt tud valamit, mert ez a "Hülye azért nem vagyok" és most ez ez is kiváltja, hogy az emberek beszélnek róla, és ez nekik ingyenreklám.
23/23 anonim válasza:
Persze, nyilván az volt az egésznek a célja, hogy az emberek beszéljenek róla. Mondjuk részemről mindegy, írható dvd-nél nagyobb horderejű dolgot úgysem fogok venni se ott, se máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!