Lenne valami jo ötletetek, hogy mit tudnek venni karaconyra a szuleimnek, de valami olyant, ami nem olyan nagy cucc, szoval nem valami autora gindoltam, vagy ilyesmi?
Add a kreativitásod:
Szedj össze a konyhából, lakásból, vagy ha kell megveszed az alábbiakat és írj melléjük cetlit és egyenként csomagold be:
Méz- mindig édes legyen az életetek....
Mágnes- hogy soha ne múljon el a vonzódás....
Tea- amikor túl sokat ettetek, könnyítse a gyomrot....
Csoki- mert megérdemlitek....
Gyertya- relaxálni, amikor fáradtak vagytok a fürdőszobába....
Kávé- reggelire...
Erős Pista- hogy mindig erősek legyetek mindenhez....
Fűszerek- hogy megfűszerezzétek az életeteket....
S ehhez bármi, amit még ki tudsz találni és hozzá egy frappáns mondat.
22.15 Lehet "kuponokat" is adni, gyártani:
Elmosogatok. 2011. január
Kitakarítok.2012. február
Lemosom az autót. 2012. március
Főzök egy jó kávét. 2012. január, április
Ágyba viszem a reggelit. 2012. január, május
....
....
....
Én láttam valamelyik nap a boltban páros-bögrét.
Mint pl. ezen az oldalon az első: [link] És nem is drága annyira:)
Sztem ez jo és ötletes.
Én apámnak egy dezodort egy arcszeszt vettem egy neszeszeres táskával együtt. Mivel sokat utazunk a családdal egy egész hétvégékre főleg a nagyimékhoz így jól jön mert apám mindig egyszerű zacskóba viszi ezeket a dolgokat.
Anyumnak egy bögre készletet vettem mert ami már itthon van az elég szegényes és összevissza darabból áll már.
Tesómnak pedig egy cd állványt adok hogy ne szanaszét a polcon kelljen tárolnia a lemezeit, meg pluszba kap tőlem egy üléshuzat készletet is ami tulajdonképpen a szülinapi ajándéka is mivel 24-én van a szülinapja is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!