Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lenne valami jo ötletetek,...

Lenne valami jo ötletetek, hogy mit tudnek venni karaconyra a szuleimnek, de valami olyant, ami nem olyan nagy cucc, szoval nem valami autora gindoltam, vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Én apumnak egy fini parfümöt vettem, anyumnak meg egy könyvet. Szerintem ezek elviselhető árban vannak. :)
2011. dec. 17. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Add a kreativitásod:

Szedj össze a konyhából, lakásból, vagy ha kell megveszed az alábbiakat és írj melléjük cetlit és egyenként csomagold be:

Méz- mindig édes legyen az életetek....

Mágnes- hogy soha ne múljon el a vonzódás....

Tea- amikor túl sokat ettetek, könnyítse a gyomrot....

Csoki- mert megérdemlitek....

Gyertya- relaxálni, amikor fáradtak vagytok a fürdőszobába....

Kávé- reggelire...

Erős Pista- hogy mindig erősek legyetek mindenhez....

Fűszerek- hogy megfűszerezzétek az életeteket....

S ehhez bármi, amit még ki tudsz találni és hozzá egy frappáns mondat.

2011. dec. 17. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

22.15 Lehet "kuponokat" is adni, gyártani:

Elmosogatok. 2011. január

Kitakarítok.2012. február

Lemosom az autót. 2012. március

Főzök egy jó kávét. 2012. január, április

Ágyba viszem a reggelit. 2012. január, május

....

....

....

2011. dec. 17. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Én láttam valamelyik nap a boltban páros-bögrét.

Mint pl. ezen az oldalon az első: [link] És nem is drága annyira:)

Sztem ez jo és ötletes.

2011. dec. 18. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Én apámnak egy dezodort egy arcszeszt vettem egy neszeszeres táskával együtt. Mivel sokat utazunk a családdal egy egész hétvégékre főleg a nagyimékhoz így jól jön mert apám mindig egyszerű zacskóba viszi ezeket a dolgokat.

Anyumnak egy bögre készletet vettem mert ami már itthon van az elég szegényes és összevissza darabból áll már.

Tesómnak pedig egy cd állványt adok hogy ne szanaszét a polcon kelljen tárolnia a lemezeit, meg pluszba kap tőlem egy üléshuzat készletet is ami tulajdonképpen a szülinapi ajándéka is mivel 24-én van a szülinapja is egyben.

2011. dec. 18. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!