Szokott nálatok önvédelmi cucc lenni?
Figyelt kérdés
Gázspray, ilyesmi? Kellett már használnotok? Mit tesztek azért, hogy ne érjen titeket támadás, bántalmazás?2009. júl. 10. 13:07
1/13 anonim válasza:
Nem szokott lenni, mert nem szoktak megtámadni. De ha mégis előfordulna, akkor a nadrágból kivett derékszíj fémcsattal az elején is tökéletes fegyver tud lenni ha ügyesen használod....legalábbis én mindig erre gondolok, ha vmi veszélyesebb helyzet van.....
2/13 anonim válasza:
én mindig mindenhova hordok magammal bicskát-pl,ha megkotoznek eltudjam vágni a kotelet vagy ilyesmi...sose lehet tudni mikor milyen baj fog érni,igy a bicska nem foglal el sok helyet a táskámba igy nem nagy gond ha nálam van...a gázspray is jo megoldás-legalább el tudsz futni...de az is jo motszer ha beleutsz egyet az orrába és akkor eltorik neki-bekonnyesedik a szeme elfuthatsz
3/13 anonim válasza:
Néha bicska mert ha megtámadnak akkor jól megszúrod a térde mögött és úgy fut el mint egy kutya
4/13 anonim válasza:
Én a kulcsomat a zsebemben tartom, mindig kéznél van, ha megtámadnának egyet a szemébe, van idő elfutni
5/13 anonim válasza:
Nálam gázspray mindig szokott lenni, meg gázpisztoly, ha szükséges (sötétedés után, kihal helyek stb.) Használni még szerencsére nem kellett, de nyugodtabb vagyok így, hogy szükség esetén nálam vannak.
6/13 anonim válasza:
Mindig magamnál tartom a két lábam, hogy elfuthassak, ha kell. Még sosem akart bántani senki.
7/13 anonim válasza:
Nem. Nem tudnám magam megvédeni akkor se, ha egy gépfegyver lenne nálam, semmi lélekjelenlétem nincsen ilyen helyzetekben. Inkább megmondanám, hogy vigyen el minden értékemet, csak ne bántson!
8/13 anonim válasza:
Ja! Néha jön velem az anyósom...:-)
9/13 Fecc válasza:
boxer mindíg van nálam,főleg ha suliba megyek
10/13 anonim válasza:
Kisebb méretű atombomba. Eddig még soha nem kellett használnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!