Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A részvétnyilvánítást meg...

A részvétnyilvánítást meg kell köszönni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal meg szokták. Személyesen legalább is. Ha levélben, táviratban érkezik, nyilván a temetés intézése meg a gyász miatt nem nagyon érnek rá válaszolni.
2009. máj. 17. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
A levélben érkezettet 6 hónapon belül illik megválaszolni. (mint az esküvői gratulációt) Azért van ilyen hosszú idő erre a kettőre, mert valószínüsíthetően sok dolga van az érintetteknek.
2009. máj. 17. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen igen, írásban senki nem várja el...
2009. máj. 17. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze nem tartozik az illemszabályok közé, de meg lehetk öszönni, van aki csak biccent egyet. Meg fogják érteni. A gratulációknál inkább szokás megköszönni.
2009. máj. 17. 23:13
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. máj. 17. 23:23
 6/6 anonim válasza:
Én pont emiatt soha nem is szoktam mondani senkinek sem. Én is utálom/utáltam hallani.
2009. dec. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!