Hogyan illik köszönni?
Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés szal ezért is bocsi :'D
Na szal..jövőhéten ha minden igaz jön hozzánk egy fodrász hajat vágatni (házhoz jár) és ilyen 30 év körül van.Az lenne a kérdésem hogy hogyan köszön?A szija az....szerintem nem :/ a csókolom megint milyen már?:"D Vagy jó napot?:S
Előre is köszi a válaszokat :)
(Csak normálisat lécci)
2011. aug. 4. 14:03
1/8 A kérdező kommentje:
Köszönjek*
és 15/l :$
2011. aug. 4. 14:07
4/8 dirtboy válasza:
HELLÓ szerintem,az kicsit távolság tartóbb mint a szia,szevasz,cső stb. a fodrászok meg lazábbak általában úgyis mondaná szerintem hogy tegezd
5/8 anonim válasza:
helló,hogy szólíthatom? ebben benne van az esély arra is, hogy felajánlja a tegeződést, de te nem voltál szemtelen
7/8 A kérdező kommentje:
Oké,akkor az lesz,köszi. :D
2011. aug. 4. 15:31
8/8 anonim válasza:
szerintem jó napot mindenképp, főleg ha nem tudod, hogy ténylegesen hány éves, ha 30 körül van az azért elég nagy korkülönbség
ha felajánlja, hogy tegezd, akkor tegezed, ha nem akkor nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!