A ma tinik (14-18ig kb) hogy szoktak köszönni a felnőtteknek, vagyis a 30-40 éveseknek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 17:53
1/11 anonim válasza:
Nőknél marad a gyerekkorban megszokott csókolom, férfiaknak jó reggelt/napot/estét.
2/11 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem mert egyik ismerősöm mondta hogy a lányok a férfiaknak ne köszönjenek úgyhogy csókolom..
2010. aug. 4. 17:59
3/11 anonim válasza:
Hát ne is :) Én fiú vagyok, hirtelen leírtam, ahogy én szoktam, de aztán rájöttem, hogy végül is lányokra is vonatkozhat így :)
4/11 anonim válasza:
40 fölött már más?
hát én kb olyan 35 felet mindenkinek Csókolom
alatta Helo
:D
5/11 anonim válasza:
Attól függ ki,de én kb 40-ig tegezek :)
15/L Bár múltkor Ákost (42) magáztam,de mondta,hogy inkább tegezzem :)
6/11 anonim válasza:
Általában csókolom,vagy hello.Bár szerintem legjobb lenne,ha azok,akik már nem óvodás korúak,inkább jó napot kívánok-kal köszönnének az idősebbeknek.Ez nem olyan nevetséges,mint a csókolom de nem is olyan közvetlen,mint a hello,tehát bármelyik korosztály számára szép köszöntés.
7/11 anonim válasza:
Ha olyannak köszönök, akit kicsi korom óta ismerek (akár férfi, akár nő), akkor csókolom. Egyébként 'jó napot kívánok!' Vagy ha a család barátai (akár régi, akár új), akkor automatikus hello.
19/L
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, amúgy 15/l vagyok:)
2010. aug. 4. 19:29
9/11 anonim válasza:
ez egy furcsa kérdés, mikor én tini voltam anyukám korabeli néniknek bácsiknak (35 - 40 körüliek)csókolomot köszöntem (köszönök ma is). és ma már én vagyok 35 és ledöbbennék, ha egy 14 éves vagy egyébként bárki úgy köszönne nekem, hogy csókolom. és a baráti körömből (harmincas korosztály) mindenki így van ezzel.
10/11 anonim válasza:
Én is olyan 40-ig tegezni szoktam az embereket. Pl. szomszédaim is olyan 35 körül vannak és mikor odaköltöztek már mondták az elején, hogy tegezzem őket nyugodtan. Tehát szia/sziasztok/hello esetleg. Csak az a ciki, amikor hirtelen nem tudom eldönteni bizonyos embereknél, hogy mit is köszönjek. Van olyan ismerősöm, akit egyszer tegezek, egyszer magázok, mert egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mit köszönjek neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!