Ti, hogy vagytok a romákkal, cigányokkal?
Igenis egy kalap alá veszem a cigányokat és nem azért, mert rasszista lennék, hanem önvédelemből és óvatosságból. És ha ezért nem fogom megismerni azt a nagyon kevés normálisat, hidd el nem fogom veszteségként megélni. Elegem van belőlük, elegem van abból, hogy sötétedés után alig lehet kimozdulni miattuk otthonról, elegem van abból, hogy lány létemre kést kell magammal hordjak, mert nem tudhatom mikor talál be valamelyik szrházi féreg, hogy kiraboljon, vagy/és megerőszakoljon, rühellem a látványukat és hogy mindent tönkretesznek és ellopnak. És ne mond azt, hogy velem van a baj, mert egy szemét rasszista vagyok. Ez nem igaz. Van egy csomó kinai, meg vietnámi mifelénk. Őket miért nem utálom? Talán, mert nem érzem életveszélyben magam, ha jönnek velem szemben az utcán. Éljél köztük, ha ennyire véded őket, de én nem kérek belőlük.
A magyar politikusainkról csak annyit, hogy nézd már meg a pofájukat jobban. A parlament 2/3-a max magyar állampolgár (is), de más közük nincs hozzánk...
A romákkal sehogy. A cigányokkal személye válogatja. Aki elémdúrodik a postán, csak azért, mert azt hiszi, hogy megteheti, azokkal akik élősködnek, na őket nem bírom. Azokat se, akiken vadiúj gönc van, de szaglik, hogy nem ismerik a szappant. És még tudod mit nem? amikor azt hiszik, hogy bármi az övék lehet, főleg lányoknál tapasztaltam. És akkor jön a kérés, ami inkább parancs. "Admá nekem!". És ha kisebb vagy, vagy lassabb, mint ők, akkor elveszik. És ha tanár vagy vagy egyéb felnőtt, akkor "Aggya má nekem!". Semmi tisztelet mások iránt. A gyerekek egy része borzasztó neveletlen, és nem ismerik azt, hogy valamit nem tehetnek meg. A tiltást nem ismerik. És azok, akik kéregetnek?
- Aggyá má egy cigit!
- Nem dohányzom.
- Ne kamuzzá, aggyá má!
És ha tényleg nem dohányzol, se hiszik el.
akkor hadd hozzak mán egy példát tezsvíreim: (nem 1szer fordult már elő!!) megyek az utcán fényes nappal velem szembe jön kb 4 cigány fiatal, én már tudtam h mi lesz a vége de nem ez a lényeg, van h nekem jöttek és bepofáztak de ma kivételesen kikerültek és úgy pofáztak be trágár szavakkal illetek majd még messziről is utánam kiabáltak, én persze némán tűrtem, mia f***omat tehettem volna mert ha megszólalok ugranak nekem... nem tudom h mi a pontos pszichológiája ennek h a társaiknak ezzel imponálnak h ők "jobbak" vagy nem tudom de nem is érdekel
LÉNYEG: nem tudom h mit kellene tennem, az h tűröm az kényszer:D ölném meg legszívesebben, és ahogy előttem már írták aki annyira védi őket az költözzön közéjük és ne messziről pofázzon mert én is könnyed beledumálok bármibe amihez fingom sincs...
Én /Anita_'94/-val értek egyet.
Nekem is volt cigány barátnőm, de sajnos kiderült róla, hogy ő is "hű a fajtájához" (bár ő még a jobbik eset). Úgyhogy most már én is egy kalap alá veszem őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!