Hogyan védjen ki azt, hogy ne kössenek belém a cigányok?
Netalántán ha belém kötöttek, mit csináljak, hogy ne
legyen baj?
A speciális kérdésedre a konkrét válasz: pl. ne tetoválj magadra horogkeresztet.
2011. dec. 18. 15:25
sőt, ne tetoválj magadra semmi, ne öltözz figyelemfelhívóan, ne nézz a szemükbe, kerüld el őket 92700 négyzetméteres körzetben. sőt, ki se menj az utcára, maradj otthon és kussolj és hagyd hogy a fizudból jobban éljenek mint te magad. te rasszista!
2011. dec. 18. 15:38
Ja, aki magyarnak érzi magát, az adhatja a 100 pontokat :)
Még mindig azt mondom, gumilövedékes pisztoly, legális, olcsó és hatásos, azt szerezzen be a kérdező ha elmúlt 18
2011. dec. 18. 16:46
HA ilyen mentalitása van a tanítóknak, akkor teljesen megértem miért van ilyen közbiztonság az általános iskolákban, miért fordulnak el a tanárok ha valakik védelmi pénzeket szednek, verik a többséget, stb. És miért az a vége, hogy fegyvert fognak a tanárokra (lásd a híreket ezen a héten), elverik a tanárokat. Az ilyen hozzáállás miatt.
2011. dec. 18. 16:50
35/44 anonim válasza:
Az a helyzet,h nem bírod őket elkerülni!Mert már annyian vannak!Szaporodnak,mint a nyulak!Ha olyan környezetben élsz ahol ezek megfordulnak,hordjál magaddal "fegyvert"!Más esélyed nincs!Nem egyedül támadnak,csoportosan,mint az állatok!Akkor meg semmi esélyed!Bocs ha keményen válaszoltam,de sajnos így működik!
2011. dec. 19. 11:13
Goór Dominikának:
mindenben igazad van - csak az a baj, hogy a magyar jog - kis túlzással - az ÖNVÉDELMET tiltja. Olyan korlátokat szab, amelyeket "éles" szituációban még szakirányú kiképzés után is nehezen tudnál NEM ÁTLÉPNI. Cigánytámadás esetén pedig - az esetek túlnyomó részében - hiába értesíted a rendőröket. Főleg vidéki településeken - ki sem jönnek. Tudják, hogy intézkedni úgymond..."rázós". A tetten ért cigány nagy fantáziával hazudozik, hordányi segítséget hív a rendőr ellen, nem egyszer lefegyverzi, családját fenyegeti, ezernyi hamis tanút állít - és a megtámadott, meglopott, kirabolt végén a rövidebbet húzza. Szóval..akármilyen fegyverrel védekezel és akármennyire legális az, téged,- az áldozatot - marasztalnak el. Ezért Abszurdisztán ma Magyarország.
2011. dec. 19. 11:28
Javítás: a fenti válasz (név nélkül) a 11:13-asnak szól.
Tévedés történt (a rohanás a bűnös).
2011. dec. 19. 12:21
38/44 anonim válasza:
Az én történetem. Egy olyan kisvárosban nőttem fel ahol nagyon sok cigány élt és él még a mai napig is. Nem vagyok mai gyerek ezt leszögezem az elején. A 60-as évek elején kezdtem az általános iskolát és évekig rettegésben éltünk mi magyar gyerekek. Az iskola után a cigánygyerekek csapatostul megvártak bennünket a suli előtt, többször véresre vertek bennünket, míg máskor hazáig kergettek. A 70-es években már nagyobbacska fiúk voltunk és néha elmentünk moziba. Ennek viszont technikája volt. A jegyet kora délután meg lehetett venni elővételbe, mi így is tettünk. A moziba csak a filmhíradó után osontunk be. Ennek oka, hogy közvetlenül a mozi kezdés előtt a nagy kaffer cigányok lelejmolták tőlünk a 10-20 ft zsebpénzünket, veréssel fenyegetve. Volt amikor az unokatesómmal strandra mentünk, de a bejáratnál elszedtük a pénz, így haza kullogtunk. Mi is kínosan ügyeltünk, hogy ne nézzünk a szemükbe, mivel akkor egyből nekünk estek. Ezek a példák az átkosban történtek meg, tehát nem lehet a rendszerváltozásra és a munkanélküliségre fogni. Így ivódott belém gyerekként a cigánygyűlölet.
2011. dec. 19. 15:12
A kisugárzásod az, ami vonzhatja őket! Legyél határozott, már-már morcos, ez be szokott válni. Ha látják, hogy befolyásolható, félénk vagy, nem menekülsz.
2011. dec. 20. 20:29
40/44 Sasocska válasza:
a legjobb védekezés a támadás. hamár nincs mit tenni erőszakosan kell ellenállni és a legnagyobb szájút megcsapni. ez a tökéletes taktika;):D
2011. dec. 21. 12:45
Kapcsolódó kérdések: