Istennek miért nincs lánya, netalántán ő is olyan, mint a férfiak többsége, hogy csak fiút szeretne aztán sussz passz?
Honnan veszed, hogy a férfiak többsége mit szeretne? Jó részükre ez nem igaz!
Isten miért lenne olyan, mint a férfiak többsége?
Isten gyermekei vagyunk :))) fiai, lányai:))
Mennyei Atyám- nondom lányként...
1Jn 3,2 Szeretteim, most Isten gyermekei vagyunk, és még nem lett nyilvánvalóvá, hogy mivé leszünk. De tudjuk, hogy ha nyilvánvalóvá lesz, hasonlókká leszünk Ő hozzá; mert meg fogjuk őt látni, a mint van
Én férfi létemre úgy vártam a kis jövevényt, hogy remélem kis "punás" lesz.
Az lett, már három éves és életem értelme.
Szerintem nem Isten ferfi centrikus, hanem a vilag es az emberek...foleg abban a korban voltak azok, amikor a Biblia irodott. Igy nem csoda, hogy igy jelenitik meg Istent es Jezust. Hisz a no akkor semmi volt egy ferfihez kepest - egyszeruen az akkori vilagkeppel irtak le a Bibliat, hisz ezen akkoriban nem tudtak tullepni. Bar a nok ma is hasonlo helyzetben vannak, csak mas emancipaltabb a csomagolas...
Nem hiszem, hogy minden ferfi fiut akar, de sok no es ferfi csak fiut akar. Meg nagymamam idejeben is ugy mondtak, hogy a ferfi az "ember", a fiu a "gyerek", lanyra, nokre ezeket nem hasznaltak. Ebbol is latszik, hogy mennyire mas vilag volt regen. Nem kell elitelni, ez nem Isten miatt van igy, hanem az akkori vilagnezet miatt, amit a Biblia iroi a sugalmazasuk hatasara sem tudtak lekuzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!