Istennek miért nincs lánya, netalántán ő is olyan, mint a férfiak többsége, hogy csak fiút szeretne aztán sussz passz?
"ne mondja nekem egy férfi sem, hogy nem igaz"
Márpedig én mondom: NEM IGAZ!
En is jobban orulnek 100* egy fiunak es en is azt vettem eszre, h mi ferfiak inkabb fiut akarunk.
Azzal jobban el lehet lenni, idosebb ismerosok ebben erositettek meg, de en is igy gondolom.
Ha "csak fiút szeretne aztán sussz passz"akkor nem teremtett volna egyetlen nőt sem.
Mindenki Isten gyermeke,vallástól,nemtől,kortól akármitől függetlenül.
1Jn3,1
Nézzétek, mekkora szeretettel van irántunk az Atya: Isten gyermekeinek hívnak minket, és azok is vagyunk.
Kedves Kérdező.
Ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést, a kedvedért utánakérdeztem. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__1..
Itt megláthatod, hogy a Fiú kifejezés valójában utódot, sarjat, leszármazottat is jelent...vagyis gyermeket..de nem csak és kizárólag fiút. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Férfi vagyok, de gyereket sem akarok, 35 éves vagyok. Nem értem miért akarnának trónörököst? Én nem érzem. Ha rajtam múlik kihal az emberiség :)
Amúgy ha netalán mégis elkap a "gyerekvállalás ösztön", akkor lányt szeretnék, mert a nők szelídebbek és jobbak.
1. Az ember természetes vágya, hogy fiút szeretne. Kínában, ahol csak egy gyermeke lehet az embernek, ha kiderül, hogy lány fog születni, azonnal elvetetik. Ezért van az országban óriási probléma, mert sokkal több a fiú, mint a lány.
2. Isten nem szaporodik, nincsenek utódai. Ez keresztény kitaláció. Jézus egy próféta volt, nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!