Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért változott meg ennyire?...

Miért változott meg ennyire? El se hiszem, hogy ilyen lett.

Figyelt kérdés

Legjobb bartánőm nagyon megváltozott,mióta fősulis lett.Egy helyre járunk,de már csak úgy érzem,azért jött velem egy szakra,hogy kihasználjon.Mostanában nem érdekli már semmi se,csak a netezés,már alig várja,hogy hazaérjünk,mert nem bírja ki netezés nélkül.Nem készül a vizsgákra.Több tárgyból bukott.Sehova se akar kijárni.Rossz néven veszi,ha vmelyik csoporttársammal beszélgetek,mert neki nincs már egy normális hozzászólása se,meg témája sincs,mert csak a neten lóg ,ha nincs suliban.Ő azt hiszi,hogy nekem csak vele kéne lennem...állandóan kérdezi,hogy kivel mit beszéltem,múlktkor azt,leste,mit írok egy másik barátnőmnek sms-ben,ez nagyon kiborított.Otthon is hülyének nézi a szüleit,mert letagadja,hogy bukott több tárgyból is,pedig mindent a szülei fizetnek neki.Lenéz engem,mert más zenét hallgatok,mint ő.Nagyon gyerekes a gondolkodása mostanában...

Mi lehet vele?Mert én nem bántottam.

2011. dec. 10. 06:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a barátnödnek a legnagyobb problémája saját magával van!

Ha mindig csak a neten lóg, az pedig csak olaj a tüzre. Nem csoda, ha a való életben meg egyre jobban eltávolodik a barátaitól, adott esetben töled.

Plusz a rossz lelkiismeret is dolgozhat benne a rossz

jegyek miatt (akkor is, ha nem mutatja ki, biztos, hogy bántja öt!)

Talán egyszer le kéne ülni vele egy komolyabb beszélgetésre, és elmondani, hogy ha ez így megy tovább, az életét nagyon elszúrja. és ha kell, ajánld fel a segítséged a tanulásban, vidd öt társaságba, próbáld bevonni a beszélgetésekbe stb.

Ha elzárkózik az emberek elöl, akkor maga alatt vágja a fát. El fog teljesen magányosodni, és depresszív lesz (ha máris nem az).

2011. dec. 10. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!