Ti hogy bírjátok a karácsonyi időszakot? Magányos emberek gyülekező!
Nyavalyogjunk együtt... nekem konkrétan problémám a közelgő vizsgaidőszakkal van illetve, hogy a szilveszter általában sz@rul telik...a barátaim nagy része karácsonykor és szilveszterkor családdal van, nekem is akad, de igen kicsi(velem együtt három fő) és elég szomorú, mert ilyenkor nagyjából minden veszteség sorra kerül(nem véletlenül vagyunk hárman). Könyörgöm ne írjátok, hogy örüljünk egymásnak, szeretet ünnepe stb.
Tudom és értem, de itthon leszek még másfél hónapig, muszáj tanulnom, ezért nem fogok sehova sem elmenni. Nincs is hova, sulim van. MIvel lehet ilyenkor elfoglalni magunkat? Nem lehet ennyi dieig csak tanulni, kell valami szórakozás, szocializálódás, bármi. Nem is tudom már, hogy értelmesen mivel lehet tölteni a magányos órákat, amikor minden és mindenki otthon van, elzártan...
Vagy csak panaszkodjatok ti is...
Én a helyedben kizárnám a világot. Kivennék valami jó filmet, csinálnék valami finom kaját, babáznék egy kicsit, és eltervezném a jövőt, hogy hogyan fogok talpra állni.
Valami hasonlót csinálok minden évben, eltervezem, hogy jövőre mi lesz:) Csak ez eddig terv volt, mostmár ténylegesen nincs semmi, amin nagyon változtatni akarnék, most a család miatt leszek magányos...
Egyébként sajnálom, rossz, hogy ezt megtette veled, nehéz lehet egyedül a babával.
Hát a világot itt nem nehéz kizárni :)
Meglátogatok egy pszichológust, és próbálok túljutni a nehezén. Megpróbálok valahogy erőt gyűjteni, és meglátjuk mi lesz. Csak ez az időzítés zavar kicsit. Szívem szerint eltörölném a karácsonyt. Akkor minden nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!