Hogyan rázzak le valakit akivel nincs kedvem találkozni?
Az a lényeg, hogy most mentem gimibe, busszal járok és már elkezdtem élvezni, tudok a buszon tanulni, vagy csak próbálok felébredni :) De múlt héten lerobbant a busz, le kellett szállnom és a régi sulimból ott volt egy srác, aki egy évvel előbb végzett nálam, és talán egy mondatot sem váltottam vele. (A nevét is csak azért jegyeztem meg, mert az osztálytársait ismerem, és mindig cikizték)
Szóval leszólított, és elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy ugyan azzal a busszal jár, mint én, és ugyan ott is száll le. Az volt csak a fura (és számomra idegen) hogy úgy kezelt mintha évezredes cimbik lennénk, és még én voltam megdöbbenve hogy a nevem is tudja. Akkor még nem volt semmi gáz, hát egyszer találkoztam vele. Csak aztán amikor hazaértem láttam, hogy bejelölt fb-n, megbökött (utálom az ilyet, u.h. nem is reagáltam rá), és még egy "vicces" videót is linket. Aztán este is rám írt, hogy nézte a képeimet és nem vagyok egy "tükör előtt pózolós". :S Megint találkoztam vele aztán a buszon és odajött hozzám, (pedig én tanultam volna a dogára, de nem akartam bunkó lenni u.h. "beszélgettem" vele.) meg ma reggel is láttam, de már inkább olyan helyre ültem ahol takarásban vagyok. Kicsit be vagyok parázva, mert elég antiszoc típus vagyok, nem volt még pasim de nem is szeretnék. Inkább csak egyedül utazgatni a buszon, házit írni vagy olvasgatni...
Szóval valahogy meg akarom neki mondani, vagy jelezni, hogy nem is tudom... gondoltam arra, hogy egy ál személyt beszervezek "pasimnak", és akkor mégse én mondom meg neki, mert tényleg nem rossz srác csak nagyon nem vagyok az a haverkodós cica típus. Mi legyen? :S Nem szoktak ilyen nemű gondjaim lenni, pls help!
15/l
én a vonaton bujdostam mindig, nagyon gáz volt
de egyszer meglátta az igazolványom és onnantól fogva mindig mögém vagy elém ült és 1 órán keresztül azt hallgattam, hogy köcsög rendőrök
kellemes utazásban volt részem
Jaj hányszor voltam én is ilyen helyzetben...
A legjobb amit tehetsz sztem, hogy flegma vagy vele. Beszél hozzád, te lerendezed egy "aha"-val, lerázód vagy. Abból észre veszi magát, hogy nem akarsz vele társalogni. De hogy ne legyen az hogy bunkó vagy nagyon, köszönsz neki egy sziát, és ott hagyod. Velem sok olyan van akivel nem akarok beszélgetni (volt oszt.társak) és már rájöttek ők is hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, így "szia, szia" ennyi. Mindenki megy a saját dolga felé. Buszon is van olyan aki kb mellettem áll, és nem beszélgetek inkább vele. Lehet olyat is hogy kamuból telefonálsz valakivel.
10: köszi a linket de hál' isten nem ő :)
:D a rendőrös tetszett ;)
Az álpasi meg nem egy igazi személy lenne, hanem csak egy elég jól megtervezett kis felhasználó. Élőben nem találkoznának, ezért nekem nem is kell a szemébe néznem vagy "tudom róla". De most még sztem nem lépek semmit, holnap-holnapután biztos nem találkozunk...
Annyival korábban nem kéne kelnem, 10 perccel korábban kéne indulnom csak aztán 20 percet dekkolhatok a suliban :/ meg elvből élni akarom a saját életemet és nem előle bújkálni. Köszönöm mindenkinek, akinek van valami ötlete/tapasztalata kérem írjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!