Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan rázzak le valakit...

Hogyan rázzak le valakit akivel nincs kedvem találkozni?

Figyelt kérdés

Az a lényeg, hogy most mentem gimibe, busszal járok és már elkezdtem élvezni, tudok a buszon tanulni, vagy csak próbálok felébredni :) De múlt héten lerobbant a busz, le kellett szállnom és a régi sulimból ott volt egy srác, aki egy évvel előbb végzett nálam, és talán egy mondatot sem váltottam vele. (A nevét is csak azért jegyeztem meg, mert az osztálytársait ismerem, és mindig cikizték)

Szóval leszólított, és elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy ugyan azzal a busszal jár, mint én, és ugyan ott is száll le. Az volt csak a fura (és számomra idegen) hogy úgy kezelt mintha évezredes cimbik lennénk, és még én voltam megdöbbenve hogy a nevem is tudja. Akkor még nem volt semmi gáz, hát egyszer találkoztam vele. Csak aztán amikor hazaértem láttam, hogy bejelölt fb-n, megbökött (utálom az ilyet, u.h. nem is reagáltam rá), és még egy "vicces" videót is linket. Aztán este is rám írt, hogy nézte a képeimet és nem vagyok egy "tükör előtt pózolós". :S Megint találkoztam vele aztán a buszon és odajött hozzám, (pedig én tanultam volna a dogára, de nem akartam bunkó lenni u.h. "beszélgettem" vele.) meg ma reggel is láttam, de már inkább olyan helyre ültem ahol takarásban vagyok. Kicsit be vagyok parázva, mert elég antiszoc típus vagyok, nem volt még pasim de nem is szeretnék. Inkább csak egyedül utazgatni a buszon, házit írni vagy olvasgatni...

Szóval valahogy meg akarom neki mondani, vagy jelezni, hogy nem is tudom... gondoltam arra, hogy egy ál személyt beszervezek "pasimnak", és akkor mégse én mondom meg neki, mert tényleg nem rossz srác csak nagyon nem vagyok az a haverkodós cica típus. Mi legyen? :S Nem szoktak ilyen nemű gondjaim lenni, pls help!

15/l

2011. nov. 23. 17:56
1 2
 1/17 anonim válasza:
Kell a telszámom? :) Egyébként hova valósi vagy?
2011. nov. 23. 18:04
 2/17 A kérdező kommentje:
nem pasit keresek :D Az álpasi személye (vagyis inkább csak profilja) már megvan :)
2011. nov. 23. 18:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy ne "akaszkodjon rád", mivel te szeretnél megismerkedni valakivel, aki szintén ezen a vonalon szokott utazni. Igaz, hogy nem minden nap látod, de ha ő téged minden alkalommal ugyanazzal a valakivel lát, kicsi az esélye, hogy közeledjen hozzád, hiszen azt fogja hinni, hogy ti összetartoztok. Éppen ezért te szívesebben utazná egyedül, hogy őneki megmaradjon az esélye, no meg az ülőhelye.
2011. nov. 23. 18:09
 4/17 anonim ***** válasza:

Ne reagálj a nyomulására, ha meg melléd akar mászni, meg dumálgatni a buszon, mondd meg, hogy bocs, tanulni akarok.

Ne is gondolj ilyenekre, hogy nem akarsz bunkó lenni! Nem vagy bunkó, csak igazat mondasz, különben is, ha az is lennél, úgy sem akarsz tőle semmit, legalább lekopik.

2011. nov. 23. 18:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki finoman, hogy van barátod és nem szeretnél tőle semmit. Vagy ha bunkó akarsz lenni fogd a fülhallgatód zene hangosan be, és tanulj vagy csinálj úgy mint aki tanul.
2011. nov. 23. 18:13
 6/17 anonim válasza:
Naaaaaaaa,kell a telószámom?
2011. nov. 23. 18:19
 7/17 A kérdező kommentje:
Csak azért akarom finoman megmondani, mert 2 reggel is ugyan azzal a busszal megyünk és nem akarom azt hogy úgy... utáljon. Meg másnak nem is biztos hogy rámászás, mert eddig 2x találkoztunk csak buszon de nekem ez sok "ahogy" kezel, és nem tetszik :( És nem akarom úgy eltölteni a maradék hónapokat hogy mindig a busz olyan részébe üljek ahol nem lát meg (ha szerencsém van). A másik buszhoz meg korábban kéne kelnem :/
2011. nov. 23. 18:22
 8/17 A kérdező kommentje:

Kedves 1;6 válaszoló :) Fent is említettem hogy most nincs kedvem pasizni, és ez a kérdés nem is erről szól.

A többieknek köszönöm!

2011. nov. 23. 18:23
 9/17 anonim válasza:
"bocs,most ne zavarj légy szíves,mert a pasimnak írok SMS,aztán egyetemi tanár,szóval ha nem írok helyesen dob,köszi!" tuti nyerő a szöveg! :)
2011. nov. 23. 18:24
 10/17 anonim ***** válasza:

Tök véletlenül nem ez a pasi írta ki ezt a kérdést?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__23797..

2011. nov. 23. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!