Találkozni szeretnék vele, de nem engedik, mit csináljak?
Két hónapig voltunk együtt a barátommal, de két hete szakított velem. Az ok: nyaralni megy (3 hétre), és attól félt, hogy a kapcsolatunk nem élné túl, nem bírnánk ki ennyi időt külön. (Szóba jött, hogy én is megyek vele és a családjával, de ezt a szüleim nem engedték.)
Viszont a barátom még aznap, mikor szakított, írt, hogy rossz neki nélkülem, és megbánta, beszéljük meg. Végül kibékültünk, és most szeretnék találkozni vele, de a szüleim nem engedik, mondván ha egyszer szakítottunk, akkor ne akarjuk újrakezdeni. De én szeretem a barátomat, és hiányzik. Mit csináljak?
17/L
Próbáld megbeszélni a szüleiddel, nem ingerülten, hanem türelmesen, hogy ti most vagytok tizenévesek.
Elkövettek hibákat, amit később szeretnétek jóvátenni.
De akkor az legyen a ti hibátok, amiért csak magatokat hibáztatjátok, nem őket, mert beleszóltak.
Nem szólnék bele a gyerekem szerelmi életébe, hadd csinálja... Nekem nem ez a dolgom.
Ez is egy olyan tévedés, amit időben meg kell tapasztalnotok, nem pedig majd 37 évesen, tíz év házasság után.
A barátod azért dobott, mert félt hogy nem tud ellenállni az útjába kerülő csajoknak. Azért szakítani, mert fél hogy szakítanátok.. hát ilyen csak a mesében van.
Ne foglalkozz ilyen éretlen alakkal. Ha 2 hónap alatt sikerül egy ilyen hülyeség miatt szakítanotok, akkor kb. fél évet adnék a kapcsolatnak, minden héten szakítással, féltékenykedéssel, gyűlölködéssel, aztán pedig lerombolt önbizalommal vánszorognál haza, megbánva hogy egyáltalán megismerted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!