Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkozni szeretnék vele, de...

Találkozni szeretnék vele, de nem engedik, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Két hónapig voltunk együtt a barátommal, de két hete szakított velem. Az ok: nyaralni megy (3 hétre), és attól félt, hogy a kapcsolatunk nem élné túl, nem bírnánk ki ennyi időt külön. (Szóba jött, hogy én is megyek vele és a családjával, de ezt a szüleim nem engedték.)

Viszont a barátom még aznap, mikor szakított, írt, hogy rossz neki nélkülem, és megbánta, beszéljük meg. Végül kibékültünk, és most szeretnék találkozni vele, de a szüleim nem engedik, mondván ha egyszer szakítottunk, akkor ne akarjuk újrakezdeni. De én szeretem a barátomat, és hiányzik. Mit csináljak?

17/L

2011. jún. 9. 20:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
VERD jó ÁLon
2011. jún. 10. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!