Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Több mint a fél osztály utál,...

Több mint a fél osztály utál, mert én nem vagyok "Hitler mániás". Mit tegyek? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

És nem mondom el minden szünet minden percében, hogy "sok a cigány kevés a náci, gyere vissza Hitler bácsi".Ezenkívül, én nem úgy köszönök az osztálytársaimnak, hogy "Heil!".Nem rajzolok minden könyvemre, füzetemre horogkeresztet, és nem is ordibálok értelmetlen német szövegeket, hogy "Sieg Heil", és a többi..EZ az osztályban, már elvárás, hogy szeresd Hitlert, mert nem vagy senki ha nem.A középiskolában érettségizők ajándékba a "Mein Kampf"-ot kapták.Más részt meg feltartott kézzel járkálnak o.O Az a bizonyos karlendítés, amivel Hitlert köszöntötték.Én meg nem szeretem Hitlert, de nem is vagyok nagy Hitler ellenes, de mégis rengetegen utálnak ezért:( Ja és ezek a gyerekek az osztályban mind nácik..A kisebbségek elleni gyűlölet annyira jellemző rájuk.Egyébként most mi ez a "divat"?Most komolyan divat isteníteni Hitlert?Mert ez eddig nem volt divat.Vagy de?Nektek erről a "divatról" mi a véleményetek?Amúgy szerintetek mit tudnék tenni?:(

Előre is köszi a válaszokat.

2011. nov. 15. 19:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

Woah!

Nálunk is vannak Hitler mániások (többek közt én), de minket a töri része érdekel és elítéljük hitlert!

Én a helyedben otthagynám az iskoládat!

A tanárok nem csinálnak valamit?

Azt a bizonyos karfeltatást meg nem bünteti a törvény?

Tudod ez ijesztő...

HItlernek legalább "oka" volt és az életkörülményei (helyek, társaságok, bizonyos személyek) közre játszottak ahoz h. ennyire raszista legyen, de nem hiszem h. a mai világban ez egy egész iskolányi gyerekkel is így volt.

Egyébként vidd el őket Németországba ott kinyögi "Heil Hitler" 2 perc allat szétverik úgy hogy az összenek elmegy a kedve egy életre + a rendőrségre is beviszik és valszeg ott sem bánnak majd vele kis királyként!(mint ahogy ugyebár Hitlerrel bántak a sörpuccs után)

2011. dec. 30. 19:04
 12/19 Veredejsz válasza:
74%
jó fejek az osztálytársaid azt egyszer biztos!
2012. máj. 13. 19:54
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
Szívesen járnék ilyen osztályba! :D (L) xd
2012. jún. 21. 18:33
 14/19 anonim válasza:
48%
Azt hiszem, az osztályfőnököm nézne, ha a Mein Kampf-ot kérném érettségi ajándéknak, főleg, hogy ő a történelem tanárom is. De azért én is szívesen bemennék egy ilyen osztályba, csak úgy látogatóként, bár lehet, hogy pár nap múlva sírva menekülnék.
2013. jan. 3. 16:37
 15/19 anonim válasza:
6%

Rohadj meg Hitler!!!

Rasszista köcsög, akinek 1 mikro heréje volt, és azzal se tudott gyereket csinálni. Egyszóvel egy degenerált, retardált buzeráns, mágjára való.

2013. febr. 19. 21:52
 16/19 anonim válasza:
71%

Utolsó:

Semmilyen feljegyzés vagy orvosi papir sem támasztja alá ezt az álítást miszerint hitlernek bármilyen testrésze (jelen esetben az egyik heréje) hiányzott volna. Ezt az álítást az amerikaiak találták ki hogy csorbítani tudják hitler hírnevét.

És álítólag gyereke is született az első világháborúban egy francia nőtöl.

Na de hogy válaszoljak a kérdésre szerintem ez egy marhaság mivel ilyeneket biztos hogy nem engednének meg egy iskolában.

2015. aug. 12. 12:48
 17/19 anonim válasza:
100%
Ez egy kamu
2015. nov. 28. 18:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Hova jársz?

Mert náci eszméket vallok

2018. jún. 5. 22:36
 19/19 anonim ***** válasza:
48%
Döbbenetes. És hogy ez igaz, abból is kiderül, hogy itt is előjött néhány sötétagyú gyilkos barom, aki jónak találja az ilyesmit. Ez mélységesen felháborító, undorító. Ezzel a tanárokhoz kell fordulni, és ha az nem segít, akkor feljelentést kell tenni a tanárok ellen. Látom, hogy ez régi bejegyzés, de Hitler még régebbi, és ha kb 10 évvel ezelőtt itt bűzlött még a hullája, akkor még most is itt bűzlik. Akinek Hitler tetszik, az nyugodtan azt is kinyilváníthatná, hogy szereti a tömeggyilkosokat és szívesen elkövetne tömeggyilkosságot. Mikor fulladtok már bele a pöcegödörbe, rohadt nácik?
2020. ápr. 14. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!