Vajon mit szólna anyám, ha megtudná, hogy az osztály
szervezte múzeum helyett, inkább itthon maradok
méregteleníteni és hasat hajtani?
Méregteleníteni máskor is lehet, az osztállyal múzeumba menni, kb. évente egyszer.
2010. jún. 10. 08:51
Gondolom csalódik benned, hogy milyen buta lány van.
2010. jún. 10. 08:53
A méregtelenítést még csak értem,de a hashajtást nem ! Anyád helyében már ezért is szólnék,nemcsak a múzeum látogatás elmulasztáséért.
2010. jún. 10. 08:57
Nem tudom anyád mit szól,de én beküldenélek pár hétre a pszichiátriára,aztán megnézhetnéd hogyan végzik az anorexiások.
A méregtelenítés az nem hashajtás.
A méregtelenítés azt jelenti,hogy kb egy hét alatt lassan elhagyod a nehezebb ételeket,majd max 1-2 napig gyógyteákat iszogatsz,minimális mozgás mellett.Ha jól csinálod,akkor magától beindulnak a természetes folyamatok.
Egy jó tanács:ha már szép nem vagy(szerinted),akkor legalább okos legyél:menj múzeumba.
2010. jún. 10. 09:03
Igazából a méregtelenítésnél és hashajtásnál fontosabb,hogy elmenj az osztálykirándulásra/múzeumlátogatásra,mert az előbbit megtehetnéd egész nyáron,míg az utóbbira csak most van lehetőséged.Te tudod,de anyukádnak lehetőleg ne dicsekedj vele...
2010. jún. 10. 09:03
max. középiskolás lehetsz. A méregtelenítés esetedben teljesen felesleges, minden tápanyagra szükséged van még. A hashajtót nem is tudom értelmezni. Azzal nem fogsz fogyni, csak legyengülni. Meg mit jelent h "osztály szervezte"? 5-6 an összeálltak múzeumot látogatni? Mert ha ofő is ott van, bezony van létszámlista is, és előbb vagy utóbb utolér a baj...
2010. jún. 10. 09:05
Nekem egy ilyen húzásért anyám szálanként tépte volna ki a hajam... :-)
2010. jún. 10. 09:11
8/13 A kérdező kommentje:
TUdjátok, mit, elmegyek. :) Nem azért mert buta maradnék, hanem hogy a lelkiismeretem tiszta legyen. Tegnap petőfibe akartunk menni, végül csak kívülről nézelődtünk, nem értem a többieket, mindenki nyavajog hogy menjünk már haza, pedig sztem tök jó dolog volt legalább a belváros szebb részein sétálgatni. (iparművészetibe járok, és - nem a művészszakma miat - nem érzem hogy oly butácska lennék. Nem ofővel egy másik tanárral megyünk.
tényleg elég sötét lehetsz, ha nem bírsz ki egy napot, hogy értelmes dolgokat kelljen csinálnod.
más a kezét összetenné, hogy múzeumba mehessen, és gondolom nem is olyan egetrengető összegért...
tudodmit? menj úgy múzeumba, hogy előtte beveszel egy jó nagy adag hashajtót. garantáltan emlékezetes lesz :p
2010. jún. 10. 09:19
Remek ötlet kérdező!
Vigyél sok ásványvizet,teljes kiörlésű péksüteményt,némi gyümölcsöt,zöldséget feldarabolva és már meg is kezdted a méregtelenítést,mindezt egy kellemes hűvös múzeumi séta keretében!
2010. jún. 10. 09:29
Kapcsolódó kérdések: