Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre dekoráció, ki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre dekoráció, ki hogy szervezte?

Figyelt kérdés
Van rá esély, h magam csináljam? Nem a virág díszekre gondoltam, hanem lufi, meg ilyesmi...
2009. aug. 29. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
nekünk szerencsére az étterem nagyon szép volt, ezért nem kellett dekoráció. Tényleg csak elrontotta volna. Csak ültetőkártya volt az asztalokon, élő virágot az étterem étterem mindíg rakott fel ennyi.
2009. aug. 29. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Én magam csináltam. Vettem dekorköveket, vízben dagadó izét (amit a virágokhoz szoktak használni), úszógyertyákat. Ezenkívül még pár lufi volt a díszítés... Bordó, fehér terítő volt, azt kaptam... még a szalvétákat is én hajtogattam, én terítettem kölcsönzött eszközökből. Nem vittem túlzásba, szép volt, de nem giccses... és 2-3 ezerből megvolt 6 db üvegtállal együtt :-)

Azért vigyázz, hogy kialudd magad előző nap. Mi termet béreltünk, előző nap fél 11-ig díszítettem, mert csak délután lehetett menni... és a kocsival is fordulni kellett az üdítők stb miatt.... (és volt fél óra mire be és kipakoltunk a kocsiból)

Mindezek ellenére én úgyanígy csinálnám mégegyszer! :-))) Kitartás! Természetesen meg lehet csinálni sk... felesleges ezért több 10000 Ft-ot kiadni!

2009. aug. 29. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Persze hogy megtudod! :) sőt szerintem Anyukád, barátnőd is biztosan segít. de gondosan tervezd meg hogy milyet akarsz meg előtte esetleg csinálj egy próba darabot, hogy nehogy a díszítéskor derüljön ki, hogy nem marad meg.De a neten is nézz utána biztos vannak nagyon jó kis ötletek!!! :)
2009. aug. 29. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Magam csináltam az első terítőtől az utolsó szalvétáig, igaz nekem 7 év vendéglátós tapasztalat és kb 70 esküvő van a hátam mögött és rengeteg dekorációt láttam már, viszont tapasztalatból mondom azt is, hogy sokat spórolhatsz, ha magad oldod meg. Nézz körül hobby boltokban és virágüzletekben, rengeteg ötletet láthatsz. Valamint az Esküvő magazin is adhat egy-két jó tanácsot. Virágüzletek honlapjait is nézegetheted, mindig van "dekoros" képük fent.
2009. aug. 29. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Persze, lehet házilag. De érdemes olyan helyet választani, ami már szép, vagy legalább egyszerű. Én is amit tudtam, magam csináltam, illetve a lagzi helyszínt a barátnőim díszítették fel, de lőre készítettem díszeket, vettem sok textilt...
2009. aug. 30. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:
12%

van rá esély! Én pl. dekoratör vagyok, ugymond ügyeskezű ember, és mégis, ha nekilátok magam levágni a hajamat????? hát???? sikerül, persze, hogy sikerül. A kezem szorgoskodik, az olló csattog...

A fodrász pedig sirvafakad, ha meglátja, barátaim, ismerőseim, pedig elnézően mosolyognak.... "nem..nem. ne mondd már, azért nem is annyira szörnyű"

2009. aug. 30. 17:27
 7/8 anonim válasza:
100%

Szia! Nekem szeptember 12.-én lesz az esküvőm. 100 fő nagy teremben. Sokat vívódtam a dekoráción, de egy "szaki" rengeteget kér, így hosszas keresgélés után találtam rá erre a boltra: [link]

Az eladó néni nagyon rendes, rengeteg mindent vettünk, organza asztali futót, a plafonra díszítő anyagot, papír harangokat, lufiak, girlandokat, szalvétát. Mi 50 ezerből úsztuk meg.

A többi boltos rabló, de Ők nagyon profik, és van mindenük, és egy csomó mindent lehet tőlük bérelni.

Kellemes készülődést

2009. szept. 2. 23:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk 2005-ben volt!Mi saját magunknak készítettünk el mindent és ezzel sokat spóroltunk!Hol tartottok már a szervezésben?
2009. nov. 12. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!