Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre dekoráció, ki hogy szervezte?
Szia!
Én magam csináltam. Vettem dekorköveket, vízben dagadó izét (amit a virágokhoz szoktak használni), úszógyertyákat. Ezenkívül még pár lufi volt a díszítés... Bordó, fehér terítő volt, azt kaptam... még a szalvétákat is én hajtogattam, én terítettem kölcsönzött eszközökből. Nem vittem túlzásba, szép volt, de nem giccses... és 2-3 ezerből megvolt 6 db üvegtállal együtt :-)
Azért vigyázz, hogy kialudd magad előző nap. Mi termet béreltünk, előző nap fél 11-ig díszítettem, mert csak délután lehetett menni... és a kocsival is fordulni kellett az üdítők stb miatt.... (és volt fél óra mire be és kipakoltunk a kocsiból)
Mindezek ellenére én úgyanígy csinálnám mégegyszer! :-))) Kitartás! Természetesen meg lehet csinálni sk... felesleges ezért több 10000 Ft-ot kiadni!
van rá esély! Én pl. dekoratör vagyok, ugymond ügyeskezű ember, és mégis, ha nekilátok magam levágni a hajamat????? hát???? sikerül, persze, hogy sikerül. A kezem szorgoskodik, az olló csattog...
A fodrász pedig sirvafakad, ha meglátja, barátaim, ismerőseim, pedig elnézően mosolyognak.... "nem..nem. ne mondd már, azért nem is annyira szörnyű"
Szia! Nekem szeptember 12.-én lesz az esküvőm. 100 fő nagy teremben. Sokat vívódtam a dekoráción, de egy "szaki" rengeteget kér, így hosszas keresgélés után találtam rá erre a boltra: [link]
Az eladó néni nagyon rendes, rengeteg mindent vettünk, organza asztali futót, a plafonra díszítő anyagot, papír harangokat, lufiak, girlandokat, szalvétát. Mi 50 ezerből úsztuk meg.
A többi boltos rabló, de Ők nagyon profik, és van mindenük, és egy csomó mindent lehet tőlük bérelni.
Kellemes készülődést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!