Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal egy igazán hangulatos Falusi stílusú lakodalmat szeretnénk rendezni. Milyen dekoráció illik hozzá?
Leginkább a dekorációra lennék kiváncsi,mert a többi stimmel:vőfény, zenészek, ételek,hagyományok!!!Minnél több lehetőség érdekel!!Úgy gondolom a rózsaszín habos-babos székszoknyás nem ide való!!
Köszi előre is!
Nekem elsőre a fehér, gazdagon hímzett mintás dolgok jutottak eszembe, illetve a kifüggesztett paprikafüzérek, fokhagyma füzérek, stb. :) Ezek a szép, magyar dolgok! :)
Remélem, sikerült ötletet adnom a beugrott kép alapján. :)
Nem tudom. A hangulat már úgyis megvan a hely miatt. A belső díszítésnél én mindenképp a látványra mennék. Nagyon szép a lila-fehér kombináció.
De ha vidéki lagzi, akkor mindez remek a bordó-fehér kombinációval is.
Asztalra paprika díszítés stb. Jó ötlet.
Nekem is a vad, illetve házi virágokból készült száraz és friss csokrok jutnak még eszembe, illetve a fonott dolgok, a fonott kosár a kenyér számára pl. Határozottan a fa bútorok, amiken szép motívumok vannak még! :)
Első hozzászóló voltam ismét! :)
Ja és a többiek által mondott sátor is nagyon jó! :)
Ami még Nekem eszembe jut: lovak, lovaskocsi! :))) Bár ez inkább a lakodalom előtti rész.. :))
Az illatok is biztos sokat számítanak a hangulat megteremtése érdekében! :)
Szia, nekunk 1 honapja volt Erdelyben ,220 fos igazi magyar falusi lagzi sarral az uton tehenekkel, kalaccsal, es igy tovabb.
Itt a kulturotthonban volt a buli, sogornoim vadviragokbol keszitettek dekort az asztalra kis gisztokokbe tettek a viragokat, ezenkivul feher abrosz vegig, lila feher szalvetak, mert ez volt es a scokrom is lila feher volt, de ezenkivul semmi mas nem volt, ja, a kapukat is feldiszitettek, fenyoagakbol, keszult iva kapuk fole , kulturhaz es otthon s azokba volt viragok tuzdelve meg szalagok.
nalunk ennyi volt, nagyon nem gondolkodtunk a dekoron mert ha falusi legyen egyszeru es nagyszeru ne azon volt a hangsuly hanem a bulin ami szombat du 1 tol masnap reggel 8 ig tartott.
hasonlo szep elmenyeket.
Hol lesz a lagzi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!