Miért nem lehet normális lányt találni?
Nem kell szégyenleni hogy az van, miért kéne? ne már.
A lányok a zsére mennek mert villogni akarnak, kell a 600 ft cigarettára is meg a mobiljukat feltölteni stb, ezek pénzbe vannak, dolgozni a többségük pedig nem akar, az igényük sokaknak tényleg nagy, nem tudom kivel akarnak összejönni? hát azért lehet hogy városon és vidéken (falun) azért ez nem teljesen van így, a szomszéd lány itt mellettem tizen éves de az sztem akárkivel elmegy aki meg tudja őt fogni (inkább ott lent) és én azt tapasztalom hogy nekem köszönnek még sokszor előre is, igaz nem vagyok csúnya de fiatal sem (35) na ennyi, én sem értek ehhez.
"az elmúlt 10 évben volt kb 10 barátnőm. gyönyörű volt mind, és egy-két kivételt leszámítva nagyon okos, érzelmes és kedves lányok. egyiket sem érdekelte a pénzem, sőt volt akit kifejezetten zavart ha én fizettem valahol... szerintem nem a "magyar nőkben" van a hiba, ha neked semmi sem jön össze."
10 év alatt 10 komoly kapcsolat ?:D Aha, azok nagyon komolyak lehettek. Köszönöm, Emese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!