Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ma húztunk az osztályban,...

Ma húztunk az osztályban, hogy kit ajándékozzunk meg karácsonykor, de nem tudom, hogy mit szeret akit húztam. Mit vegyek neki? (13/L tól 13/L-nak)

Figyelt kérdés

Ma húztunk. A lány, akit húztam, vietnámi, tehát névre szóló ajándékot se tudok neki venni. Abba is bajban vagyok, hogy angyalkázni kell, ami azt jelenti, hogy néha(kb. hetente) ajándékot rakunk a padjába titokban. Mit adhatnék neki?

Amit tudok róla:

Sokat mobilozik

Sokat gépezik

Nem sportol semmit

Nincs állandó hobbija(mindig mást csinál-mostanában pl. összegyűjti, hogy kinek mi volt oviba a jele, és azokból az ábrákból csinál egy nagy rajzot).

Annyira nem jó tanuló, de nem is rossz.

Köszi mindent!

8. osztályos matektagozatos lány.

2011. nov. 14. 17:21
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szia!Mi is csináltunk ilyet régen!Én pl csináltam egy hóembert!Fogtam egy borosüveget vagy pezsgősüveget(Persze ami üres)vettem egy csomag vattát Anyunak voltak gombjai és ragasztó kell még hozzá(teknokol vagy valami ilyesmi)Ráragaszgattam a vattát az üvegre hogy hóember formája legyen(nem kell tökéletesre,csak hogy legyen formálya)A gombokat is ráragasztottam a vattára!Törtem a fáról két kicsi kis ágacskát az volt a keze!És a fejfedője pedig egy kupak volt amit alkoholos filcel befestettem pirosra.A szeme,és a szája kicsi gombok voltak az orra pedig filctollkupak(piros)!Szerintem jó ötlet fő ajándéknak és egy kis kreativitás mindig kell!Nagy meglepetés volt nálunk és örült neki az illető!Ha esetleg ezt csinálnád meg majd egy képet kérhetek hogy sikerült?szaboszandy@freemail.hu!Köszi!Várom válaszod
2011. nov. 17. 18:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia! Nem írom privátban, mert így hasznosabb, több embernek segíthetek vele. :D

Hát igazából már nincs sok ötletem, de eszembe jutott, hogy csinálhatnál neki neki karácsonyi szalvétából és tiszta fehér pohárból poharat. Egyszerű az elkészítése, csak decoupage ragasztó kell hozzá, és be kell vele ecsetelni a pohár annak a részét, amelyikre a szalvétád szeretnéd tenni, majd átfesteni vele a szalvétát is. 3 óra múlva mégegyszer át kell festeni a szalvétát, majd hagyni kell száradni, és hidd el, iszonyat szép. A pohárba utána tehetsz egy plüssmacit és Milka csokit, például. Vagy egy nagy tekercs papírra írsz egy minél titkosabb szöveget lévén, mert angyalka vagy, akiről nem tudja az illető, hogy Te vagy). :)

Kisebb dolgok:

- telefontartó (névreszóló)

- üvegfestékes befőttesüveg, amibe az Ő ízlése szerint tehetsz valamit

- mikulás-csizma alakú kicsi batyu, idézettel, édességekkel

- adventi naptár (boltokban kapható, minden napra van egy csoki)

- saját készítésű adventi naptár(pl. egy piros kartonpapírra teamécses-alapokat ragasztasz (24-et), tetejükre kartont, szép karácsonyi papírral leragasztva (teamécses formájára vágva) odaerősíthetsz dróttal, ragasztóval, amikbe Te rakhatsz cukorkát, csokit, stb.

- ugyanezt, csak zsákokkal

- ablak - ajtódísz

- marcipánboltból vagy TESCO-ból marcipánfigura, marcipánrózsa, stb.

- írószerek (keményfedeles notesz, napló, emlékkönyv, szép tollak, márkásabb ceruzák, PIGNA füzetek, ceruzatartó, stb.)

- zselégyertya

- sál (kockás, mindenféle színben kapható, manapság nagy divat :)) )

- pénztárca

- apró táska (mint egy kis pénztárca, csak táska, gondolom, érted :) )

- színházjegy

- ha szereti a teát, akkor Pickwick teákból (mondjuk 4 féléból) összeválogathatsz neki teaákat, mindegyikből 5-5-öt, egy kis dobozkába csomagolva :) vagy simán egy doboz csipkebogyóteát is vehetsz pl.

- földgömb (közepes méret, nálunk elég olcsó, gondolom, tifelétek sem drága - 600 Ft)

- ékszerek - nyaklánc, fülbevaló, karkötő.. (akár Te magad is fűzhetsz, neten találni jó technikákat, és közben kikapcsolódsz Te is)

- ha kreatív, akkor scooby doo fonalakat is vihetsz neki, vagy origami könyvet

- határidőnapló

- parfüm

- ha késni szokott, vegyél ébresztő órát :D

- homokóra (vannak eszméletlen szépek :) )

- kulcstartó

- poszterek arról a sztárról, akit szeret és egyéb "szuvenírek" róla

- ékszerdoboz, faládikó

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, ha akarod, majd írok még. :DD Nagyon szívesen! :)

2011. nov. 18. 16:20
 13/16 A kérdező kommentje:

NAgyon kösönöm!! Nyugodtan írhatsz még többet, még jobban örülnék neki. (eddig megragadt bennem: Adventi naptár, teák, ébresztő óra, kulcstartó. Amit sajnos nem tudnék megvalósítani: névre szóló dolgok, mert a lány neve: Vu Mai Phuong Ly)

Légy szíves írjatok még fő ajándéknak valót, amit karácsonyra adhatnék neki.

2011. nov. 19. 09:20
 14/16 anonim ***** válasza:

1500 db-os puzzle? :)

Ha mindenképp nagy ajándékot szeretnél adni, akkor mondom, ezek a nagyobb értékűek, mint a:

- táska

- DVD

- ékszerek, ékszerdoboz

- sokat mobilozik, ezért a feltöltőkártya is jó ötlet lehet :)

2011. nov. 19. 11:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha vietnami, akkor lehet nem is keresztény. Akkor egy pici fenyőfát vennék, feldíszíteném: szaloncukor, szalmaangyal, arany dió...s vigye haza, hogy ezzel is karácsonyi hangulatot varázsoljon otthonukba.
2011. nov. 20. 17:50
 16/16 A kérdező kommentje:
úgy vietnámi, hogy anyja magyar, apja vietnámi, de az egész család leg. 2 generávió óta budapesten él és itt is születtett, tehát a karácsonyi szokások náluk i s megvannakk
2011. nov. 20. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!