Ma húztunk az osztályban, hogy kit ajándékozzunk meg karácsonykor, de nem tudom, hogy mit szeret akit húztam. Mit vegyek neki? (13/L tól 13/L-nak)
Ma húztunk. A lány, akit húztam, vietnámi, tehát névre szóló ajándékot se tudok neki venni. Abba is bajban vagyok, hogy angyalkázni kell, ami azt jelenti, hogy néha(kb. hetente) ajándékot rakunk a padjába titokban. Mit adhatnék neki?
Amit tudok róla:
Sokat mobilozik
Sokat gépezik
Nem sportol semmit
Nincs állandó hobbija(mindig mást csinál-mostanában pl. összegyűjti, hogy kinek mi volt oviba a jele, és azokból az ábrákból csinál egy nagy rajzot).
Annyira nem jó tanuló, de nem is rossz.
Köszi mindent!
8. osztályos matektagozatos lány.
Ha szépen rajzolsz, akkor állat, pl. cica, kutya-virág, téli táj. Amit aztán fel is rakhat a szobájában.
De vehetsz neki IQ tesztkönyvet, ha matektagozatos, akkor vevő lehet a fejtörőkre.
Egyik héten csokival és valami írószerrel kezdeném (persze jelképessel, hiszen matektagozatos).
Következőkön szóba jöhetne ilyesmiféle is:
- hógömb
- fürdősós üveg, nagyon szép, kagylósakat szoktam látni, 1000 Ft-ért
- képeslap
- bögre (egyébként bögrét magad is tudsz készíteni, és ráírhatod a nevét, így névreszóló lesz :)) )
- kedvenc magazinja új száma (ha van)
- mikuláscsomag :D
- puzzle
- könyv (juj, az Alexandrában vannak nagyon aranyos minikönyvek)
- mobilmatrica, karácsonyi dekorációk
- kedvenc énekese új cd-je, amit kiírhatsz netről is, és gyönyörűen, az ő ízlése szerint kidekorálhatod :)
- gyertya
Esetleg ez is jó lehetne, hogy minden héten kapna egy adventi koszorús gyertyát, a legutolsó gyertyánál pedig egy koszorút. :)
Remélem, segítettem, és tudsz válogatni ezekből az ötletekből, természetesen nem azt írtam, hogy mindent megvalósíts, mert az bőven 3000 Ft felett lenne. :D
előző vagyok, szerintem még írhatsz esetleg karácsonyi novellát, szép betűkkel, kidíszített kartonpapírra. nekem barátnőm írt egyszer, és nagyon örültem neki, mindig előszoktam venni elolvasni :-) szerintem igazán értékelni tudná :)
ha pedig nagyon karácsonyit akarsz, vegyél neki fadíszeket, képeslapot, faliképet, karácsonyi puzzle-t, bon-bont.. :)
Főajándék? :D Akkor süss egy tortát, az nálunk MINDIG a tombolák fődíja. :DD Vagy pezsgőt adj neki.
Én mondjuk, ha lenne ilyen, hogy főajándék, akkor a kedvenc sorozatának a dvd változatatit venném meg, ha megtudnám. :)
Előző vagyok, és bocsi a sok írásért, de fel vagyok túrbózva a karácsonyt illetően. =)
Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen sokat írtál, sőt nem bántam volna ha többet írsz, nagyon aranyos vagy. Ha van még ötleted privibe is megírhatod, amúgy meg azért írtam ki a kérdést, hogy válaszoljanak rá.
Nagyon sokat segítettél, igazán köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!