Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt rajtam kívül antialkoh...

Van itt rajtam kívül antialkoholista aki SOSEM iszik, és nem is dohányzik soha? 23/L

Figyelt kérdés
kérem hogy csak azok írjanak akikre a fenti állítás maradéktalanul igaz. aki "csak néha" vagy "csak alkalomkor" az már nem tartozik a kérdésem kategóriájába.
2011. nov. 12. 01:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20/F (utolsó voltam)
2016. febr. 21. 10:10
 22/26 anonim ***** válasza:

De, pl a barátnőm is ilyen (bár ő évente kb egy üveg bort elfogyaszt).

Csak ő foglalt :)

2016. febr. 21. 12:04
 23/26 anonim ***** válasza:

Alkalmakkor szoktam inni egy pár korty sört vagy bort, de ha összeadnám hogy egész életemben mennyit ittam egy pohárnyi se jönni ki.

Ezt sem azért mert megkívántam hanem mert "muszáj volt".Nem tehetek róla, de nagyon megvetem azokat akik rendszeresen részegre isszák magukat csak úgy viccből.Főleg ha még fiatalok is...

Amikor egy társaságban megkérdezek hogy mit kérek inni és mindenki vodkát,pálinkát,sört vagy bort iszik én meg gyümölcslevet kérek akkor mondanom se kell elég furcsán szoktam rám nézni:D De én büszke vagyok magamra emiatt, nem is akarok sose alkoholista lenni:)

A cigiről neg annyit hogy nem komplett aki szívja, konkrétan pénzt kidobva öli magát szépen lassan.Egyszer se próbáltam, nem is fogom.

19/l

2016. júl. 19. 16:42
 24/26 anonim ***** válasza:
#23: Hozzám jössz feleségül?
2016. júl. 19. 17:13
 25/26 anonim ***** válasza:

A kérdés fele rám is vonatkozik. Soha nem dohányoztam, ki sem próbáltam, nem is fogok, és azt is utálom, ha valaki mellettem rágyújt.

(Viszont a húszas éveim elején, amikor beszabadultam a főiskolai bulizós életbe, akkor két olyan alkalom akadt, amikor megtanultam, hol van az elég, és azóta alkoholos italból csak minőségit, és alkalomkor, akkor is csak keveset iszom. ) Ez az a fél, ami rám nem vonatkozik.

30/n

2016. okt. 6. 19:16
 26/26 anonim válasza:

Hali!!!

Se ital, se cigi.

26/F

2016. dec. 30. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!